Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neposlali mi potvrzeni o prijmech

Od: viktorie odpovědí: 3 změna:

dobrý den,už mesic cekam az mi z minule práce kde jsem delala pred rokem zaslou potvrzeni o zdanitel.prijmech v práci to do 30 už chteji, jinak m ineudelaji dane,psala sem jim meil ze mi to neprislo do schtánky ani na postu,odpoved je furt samaá že to poslaly a ze to musim mit ve schránce...rikam ze nemam...dal nereaguji zas...je to az z prahy kde to posilaji oni,pres meil prej to neposilaji,takze mi to jednodusse neposlou pres meil. co mam vic delat? už sme zoufala dekuji . maanazer tvrdi že dal zadost a bylo m ito zaslano..ale nebylo nemam nic.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Jestli to poslali, tak mají doklad o odeslání. Obyčenjý dopis nic neznamená...

Vyžádej si to prokazatelně (datovka, doporučený dopis s doručenkou, osobní předání s kopií kde potvrdí převzetí), udej adresu na jakou to mají poslat.

Nebo prostě zavolej ať to pošlou (doporučeně) a jestli chtěj dělat ofuky tak to předáš inspekci práce. Co kecá manažer tě nezajímá, to je jejich problém.

hodnocení

0x
Takový dokument do schránky? Mají nějaké potvrzení? Napsal bych jim doporučený dopis, kde bych zmínil data, které dny jste je kontaktovala a který den jste jim napsala, že to stále nebylo doručeno. Na závěr dopisu bych je požádal o zaslání tohoto dokumentu doporučeně. Pokud nebudou komunikovat a reagovat, jednal bych dále...

hugo
hodnocení

0x

Požaduj sdělení čísla poštovní zásilky, kterou si můžeš do 1 roku ověřit na postaonline.cz/...

Další postup je, zda ne/dají číslo zásilky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]