Nejste přihlášen/a.
dobrý den,už mesic cekam az mi z minule práce kde jsem delala pred rokem zaslou potvrzeni o zdanitel.prijmech v práci to do 30 už chteji, jinak m ineudelaji dane,psala sem jim meil ze mi to neprislo do schtánky ani na postu,odpoved je furt samaá že to poslaly a ze to musim mit ve schránce...rikam ze nemam...dal nereaguji zas...je to az z prahy kde to posilaji oni,pres meil prej to neposilaji,takze mi to jednodusse neposlou pres meil. co mam vic delat? už sme zoufala dekuji . maanazer tvrdi že dal zadost a bylo m ito zaslano..ale nebylo nemam nic.
Jestli to poslali, tak mají doklad o odeslání. Obyčenjý dopis nic neznamená...
Vyžádej si to prokazatelně (datovka, doporučený dopis s doručenkou, osobní předání s kopií kde potvrdí převzetí), udej adresu na jakou to mají poslat.
Nebo prostě zavolej ať to pošlou (doporučeně) a jestli chtěj dělat ofuky tak to předáš inspekci práce. Co kecá manažer tě nezajímá, to je jejich problém.
Požaduj sdělení čísla poštovní zásilky, kterou si můžeš do 1 roku ověřit na postaonline.cz/...
Další postup je, zda ne/dají číslo zásilky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.