Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splátkový uvěr

Od: romanosh odpovědí: 4 změna:

Dobrý den byl by mi někdo prosím ochoten vysvětlit co za blábol a blbosti mi to odepsala na žádost o přezkum splátkového uvěru pracovníkem banky, přitom jsem žádal " pouze " o 30 tisic kč na 6 měsíců ( méně už nejde pouz pak celkově vše doplatit ) s tím že jsem i napsal že mám v plánu tento uvěr splatit celý za 2-3 měsíce a tyhle ku*** donutí lidi si pak brát nebankovní půjčky čím vám vznikne ( i když před časně vše po měsíci, dvou splatíte i když pravidelné částky včas odešlete,... ) další zápisy v registrech a bla bla bla a stáváte se pro banku nespolehliví i když mi na učet každý měsíc chodi vice než 30 tisíc kč příjem ( plus jiné menší ) a mohl bych tento uvěr splatit hned za 3 tyddný ( což je blbost samozřejmě ) no a prostě a jednoduše banka ví že vám tím způsobí problémy ( registry,5 let solus a hovadiny ) ale stejně vás k tomu donutí , nedá vám šanci ani na tak to mini uvěr a k čemu pak je taková banka která svým vlastním klientům nepůjčí? nepíšu nic kdybych chtěl půl míče na 3,4 roky jak někteří,atd. Jak případně mohu zlepšit svou bonitu aby mi banka půjčila v budoucnu? Jde spíš o to že výdaje ( na práci,materiál,atd) je jich hodně a jsou rychlé ( kdybych je neplatil tak se pohřbím - osvč ) ale příjmy platby za odvedenou práci se lidem nechce odesílat včas v termínu, jelikož čekám na výplatu,musel jsem s autem do servisu a bla bla bla, moralizovaní si nechte do kostela třeba díky za normální rady a odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Vysvetlit ti to muzu jednoduse. Pujcujes si, asi vsechno nesplacis vcas a pak nadavas, ze ti nechteji pujcit vic. Blabol je to cos vyplodil.
romanosh
hodnocení

@re4zon půjčky keré jsem měl v 2022 (fio nebo jinde ) jsem všechny KOMPLETNĚ splatil a od té doby jsem nežádal nikde až ted a jediné co může být v rejstříku (kromě těch půjček a infa,atd.) že 2 splátky jsem zaplatil po 4 dnech třeba ( nepamatuju si přesně jak dlouhá to byla doba ale rozhodně ne týden nebo měsíc či více ) a i ta banka sama vidí že příjmy mám a kdyby bylo nutné tak by si to mohli i sami strhnout o to mi jde. Za jak dlouhou dobu ty záznamy asi zmizí? cca

Za 3-5 Let registrů je hodně

romanosh
hodnocení

Super takže kdyby člověk velmi nutně potřeboval pomoct, tak mu nezbývá než si znovu udělat stopu v registrech a záznam si prodloužit a tímto se vlastně i uplně normálni a rozumný člověk dostane do kolotoče sra*** samozřejmě netvrdím že každý rok mám nejméně 10 půjček ale ne vždy se vším vyjdu včas jak bylo v plánu a než mi příjde příjem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]