Dobrý den, mám problémy se zubem, který mi zubařka už skoro celý odvrtala a neustále mi tam dává plomby, které tam logicky dlouho nevydrží. Nějaký tip, jak si ho doma vytrhnout? Podle zubařky to není třeba, i když mě čas od času prostě bolí
Zubařka není váš šéf, pokud je zub problematický a občas bolí, i když je opravený, požadujte vytržení. Pokud si budete zub rvát doma sám, můžete si v horším případě nenávratně poškodit dáseň v tom místě. Může to i ovlivnit do budoucna případnou náhradu za neživý zub na trn...
Nechejte si vyčistit kanálky, pak vám dá korunku, cena 6000. Nebo si zub nechte vytrhnout zdarma. Ale fakt ne doma- to nemůžete sám zvládnout, kořeny drží fakt fest, občas s tím zapasi i zubař.
Řešení je korunka. Ta se staví na zbylém kořeni. Tak si sám nic netrhejte, umrtvený kořen je potřeba, aby se měla na čem vybudovat korunka. Vypadat bude k nerozeznání od pravého zubu a kousat bude v pohodě. Dá se to dohodnout se zubařkou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.