Nejste přihlášen/a.
Zdravím. On ten věk je celkem důležitý. Jaké máte priority? Co děláte proto, abyste žila spokojený a šťastný život? Jaká je náplň Vašeho dne? Jste sama, cítíte se sama? Jaké máte zájmy, přátele? Někdy hodně záleží i na tom jakými lidmi se člověk obklopuje..Po čem toužíte, co Vám nejvíce schází? Uvádíte málo informací, aby se dalo poradit konkrétněji..
Dobrý den, pokud jste zodpovědná, s dobrým srdcem a máte pro to podmínky, tak si pořiďte domácí zvířátko (pes. kočka, morče, králík) a to Vám nedá myslet na smutek, resp. s ním zažijete spoustu veselých zážitků. Zdravím!
Tak se zdá, že raději chlapa, než zvířátko .
Kup si tak 5ks čokolád - to je přírodní lék na smutek.
--------- kup si sypaný zelený čaj - nepustiltea.cz/...
Nebo od Grešík čaje.
Nejspíš jste v pubertě, nebo v přechodu. Z čeho jste ve stresu.? Ze školy, práce, manželských konfliktů, zlobivých dětí, lidí kolem sebe, nebo jaksi bezdůvodně...? Většinou pomůže nějaká zájmová činnost, tvoření, fyzická práce, koníček a mít fajn partnera - spřízněnou duši. Taky ukliďňující bylinky a hořčík s vit.B6. Pokud už máte za sebou psychology, tak psychiatr.
Oslovil jsem TADY mladou dívku s podobnými problémy a napsala mi 15-stránkový dopis. Nikdy jsem ji neviděl, ale po roce e-komunikace píše, že už je úplně jiná. S druhou jsem se zcela náhodně seznámil osobně. Při svých necelých 40 letech asi 15 z nich strávila v různých psychiatrických léčebnách a má plný invalidní důchod "na hlavu". Říká, že jsem s ní za jeden a půl roku udělal víc než všichni psychiatři a psychologové dohromady, a žije dnes téměř bez prášků. Chce to komunikaci, na kterou doktoři nemají čas a předepisují léky, které člověka v důsledku ubíjejí. No, je to složitější, než píši, ale došlo také k ohromné změně a mám z ní ohromnou radost. Napič na jak123, zavináč, email.cz a popovídáme, třeba to pomůže. Hlavně nezoufat a snažit se bojovat s tím. Držím ti palce a přeji krásné dny. A ozvi se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.