Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc se to děje

Od: anonym82829 odpovědí: 12 změna:
Ahoj, už nevím komu to mám říct tak píšu sem..Mám jeden problém.. jsem každý den smutná. Každý den brecim. Nedokážu být šťastná. Beru i prášky ale nic nezabírá. Navštívila jsem X psychologů a nic.. Nechci říkat věk, jen bych ocenila kdyby jste mi někdo poradil. Tenhle život žít je opravdu hrozný. Každý den ve stresu, nedokážu být šťastná a to mi třeba nikdo ani neublizuje .. prosím poraďte mi. Dochází mi už síly..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Asi by to chtělo chlapa. Místo nějakých nesmyslných prášků.

hodnocení

3x

Zdravím. On ten věk je celkem důležitý. Jaké máte priority? Co děláte proto, abyste žila spokojený a šťastný život? Jaká je náplň Vašeho dne? Jste sama, cítíte se sama? Jaké máte zájmy, přátele? Někdy hodně záleží i na tom jakými lidmi se člověk obklopuje..Po čem toužíte, co Vám nejvíce schází? Uvádíte málo informací, aby se dalo poradit konkrétněji..

takeanonym
hodnocení

2x
Tak se zkuste podívat na seznamku.cz, mám tam profil, nabízím možnost si o těchto věcech promluvit, protože si procházím něčím podobným. Sekce Dopisování. Text (velice obecný, však jediný): Pokud si chceš psát o všemožných tématech, problémech, či starostech, napiš...
S tímto se na poradně asi moc nepochodí, jelikož vám asi těžko tady někdo poradí, když nepomohl ani psycholog (+léky?).

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud jste zodpovědná, s dobrým srdcem a máte pro to podmínky, tak si pořiďte domácí zvířátko (pes. kočka, morče, králík) a to Vám nedá myslet na smutek, resp. s ním zažijete spoustu veselých zážitků. Zdravím!

doplněno 25.01.23 20:19:

Tak se zdá, že raději chlapa, než zvířátko .

id
hodnocení

2x
Nepíšete pravdu. X psychologů vám nepomohlo a prášky vám píše kdo? Psycholog žádné léky napsat nemůže. Asi nikam nechodíte a zobete kdo ví co. Nebo přestaňte hulit, to také pomáhá.

hodnocení

2x

A co si tak představuješ pod pojmem štěstí?

Máš obě ruce, obě nohy, vidíš a slyšíš, dovedeš mluvit?

Máš nějaké nevyléčitelné nemoce?

Máš práci, máš kde bydlet nebo bydlíš u rodičů?

On si to štěstí představuje každý jinak.

Popiš co celý týden děláš, kam chodíš, co tě baví, jaké máš zájmy.

somelier
hodnocení

0x

Kup si tak 5ks čokolád - to je přírodní lék na smutek.

--------- kup si sypaný zelený čaj - nepustiltea.cz/...

Nebo od Grešík čaje.

liska5
hodnocení

0x

Nejspíš jste v pubertě, nebo v přechodu. Z čeho jste ve stresu.? Ze školy, práce, manželských konfliktů, zlobivých dětí, lidí kolem sebe, nebo jaksi bezdůvodně...? Většinou pomůže nějaká zájmová činnost, tvoření, fyzická práce, koníček a mít fajn partnera - spřízněnou duši. Taky ukliďňující bylinky a hořčík s vit.B6. Pokud už máte za sebou psychology, tak psychiatr.

hodnocení

0x

Oslovil jsem TADY mladou dívku s podobnými problémy a napsala mi 15-stránkový dopis. Nikdy jsem ji neviděl, ale po roce e-komunikace píše, že už je úplně jiná. S druhou jsem se zcela náhodně seznámil osobně. Při svých necelých 40 letech asi 15 z nich strávila v různých psychiatrických léčebnách a má plný invalidní důchod "na hlavu". Říká, že jsem s ní za jeden a půl roku udělal víc než všichni psychiatři a psychologové dohromady, a žije dnes téměř bez prášků. Chce to komunikaci, na kterou doktoři nemají čas a předepisují léky, které člověka v důsledku ubíjejí. No, je to složitější, než píši, ale došlo také k ohromné změně a mám z ní ohromnou radost. Napič na jak123, zavináč, email.cz a popovídáme, třeba to pomůže. Hlavně nezoufat a snažit se bojovat s tím. Držím ti palce a přeji krásné dny. A ozvi se.

hodnocení

0x

Zkuste dělat nějakou fyzickou práci, můžete začít sbírat odpadky v lese.

olinl

..když začne tazatelka sbírat odpadky, tak sem přibyde otázka Kam s odpadky z lesa, mám toho doma už hodně.. *smich*

pravoslavv
hodnocení

0x
Osobně bych vyzkoušel dopaminový detox.
Polož mobil, nekoukej na soc. sítě, běž na procházku, z hluboka se nadechuj a řiď svůj dech. Vnímej okolí, vnímej jaký je vzduch ( jestli je teplý, studený ). Všímej si svého okolí. Pokud kouříš, piješ .. přestaň s tím. Pokud trávíš hodiny na Tik toku, instagramu, dopřej si pauzu.
Časem se ti vrátí radost, motivace apod. z obyčejných věcí a ty se přes den rozjasníš. Uvidíš :)
Dopamin je naše přirozená droga, nauč se s dopaminem pracovat. :)
- Kup si knihu : Detox hlavy od Víta Aory :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]