Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je možné,že to nezakáže ČOI

Od: faida odpovědí: 6 změna:

Teď čtu,další POBODÁNÍ v metru,Praze,i v Německu ve vlaku,ve Francii před pár dny v It na denním pořádku .Přestože je zákaz nošení nožů v určitých zemích,ale jak je to u nás? Poslala jsem mejl na ČOI před několika měsíci,ale žádná odpověď.Proto jsem vyfotila toto pár kroků od vstupu do vietnamského obchodu,jsem se zděsila,nachystáno pro klienty :-o

Jak je možné,že to nezakáže ČOI

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Co Vás na tom tak děsí? Tenhle nůž nosím běžně na houby. Že by s takovou kudličkou někdo někoho přepadl je směšné (i když ne nemožné). Čím krájíte chleba? Takový 15 cm kuchyšký nůž je mnohem nebezpečnější. Měly by se snad proto kuchyňské nože prodávat jen na zbrojní pas?

Co by s tím asi třak ČOI měla dělat? Ti Vietnamci žádný zákon neporušují, prodej takovýchto "mininožů" je zcela legální.

asd1
hodnocení

6x

A co jako? Dostupnost nic neřeší, smysl má tu verbež sem nepustit a když se tu odchytne tak se s ní nemazat.

hodnocení

5x

Jakože když ten nůž bude zakázanej, tak nebude píchat?

asd1

Leda tak v letadle.. Rybička ve Švajcu je legální. Zakázaný tam jsou vrhací, motýlky, vystřelováky a ty s jednoručním otvíráním mají omezený rozměry.

Tyhle týpci maj vlastní, jestli v krámu u dveří visí 10 nožů na věci nic nemění. Stejně jako zákaz bouchaček, podívej na Izrael, tam je ozbrojenej kdekdo a když se najde podobnej magor a začne vraždit, tak ho první kolemjdoucí sejme a je klid, nemá čas zapíchnout dalších 10 lidí. Naopak pokud to takhle v krámu visí, tak ho můžeš vzít a magora zapíchnout. Když nemáš čim tak jede dál...

(reakce na faldu 18:29 - smáznutá)

hodnocení

5x

@faida - Poslala jsem mejl na ČOI před několika měsíci
A požádala jste v něm současně o zákaz volného prodeje nůžek, šroubováků, pletacích jehlic a jatečních pistolí? ;)

break
hodnocení

2x
Proč by se tím měla ČOI zatěžovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]