Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych moc.. všude se dočítám že pokud mohu být těhotná tak dostanu menstruaci ještě po otěhotnění, ale slabě.. a já jsem to měla jednou hodně a pak dvakrát slabě a teď sem to nedostala vůbec Je mi 16.let , a i některé holky na internetu píšou že je to i lepší mít takhle brzo dítě. Myslíte že mohu být těhotná? Nebo jsem snad nějak nemocná? Mám si dojít ke gynekologovi? Prosím pomocte mi
v 16 menstruační cyklus ještě nemusí být ustálený a ostatně i u žen, které ho mají zcela pravidelně může dojít k výkyvům třeba při nachlazení, stresu... pokud tápete, zda jste nebo nejste těhotná, je nejjednodušší způsob zaskočit do lékárny nebo drogerie a koupit si těhotenský test a podle návodu ho počůrat
ke gynekologovi bych zašla, pokud by byl test pozitivní (tedy vy jste byla těhotná) nebo pokud by byl negativní, ale menstruace by se přesto nedostavila (v případě, že ji už máte pravidelnou... při nepravidelné bych neplašila) nebo pokud máte i jiné gynekologické obtíže (výtok, svědění pochvy...).
menstruaci mám pravidelnou.. a žádné gynekologické obtíže nemám. už při poslední menstruaci mi to přišlo podivný.. bylo to jako bych jen špinila.občas bylo trochu víc krve, ale jinak ne..
doplněno 24.08.10 18:35: před cca 3 měsíci nám praskl Kondom a použila jsem dva prášky po [postinor] je možné že nezabraly ... Od tě doby to mám strašně málo.. Co když byly ty prášky prošlý ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.