Nejste přihlášen/a.
Že jste se nezeptal včera... dnes jsme od nich měli školení a o nějakých problémech se systémy se nezmiňovali.
To, že neumějí SMS bych nepovažoval za závadu, ostatně na jaké číslo byste tu SMS chtěl posílat? Běžné velkokapacitní telefonní ústředny opravdu SMS neumějí. A pokud máte přímé mobilní číslo na někoho kdo se o vás stará, tak tam SMS určitě funguje.
Pokud chcete ukončit pojištění, tak na jejich portálu je sekce dokumentů kde si můžete leccos udělat sám. Hledejte vpravo nahoře "Vyřešit online". Direct prakticky vše umí online, tedy bezpapírově. A kromě té online části tam máte i telefonní číslo na infolinku, to ovšem určitě nebude na SMS ale na zatelefonování. A je tam také uvedena pracovní doba.
To, že má tato pojišťovna telefonní číslo na infolinku tak podle toho co zde píše mate59 ještě neznamená, že tam poskytnou správné informace a že se tam dá vše bez problémů vyřešít. Pokud mají i e-mail tak by ho měli používat a lidem na zasílané zprávy odpovídat. To, že možná vše umí online ještě neznamená, že vše vždy řeší online a neignorují to.
Kdysi jsem se trochu zajímal pojišťovnou Direct v souvislosti s povinným ručením na auto které jsem zvažoval u nich pojisit. Psal jsem jim několik e-mailů s prosbou o některé informace ohledně toho, ale na žáden mi ani po delší době nic neodepsali. Usoudil jsem proto, že taková pojišťovna která ignoruje e-maily a nemá zájem o případné nové klienty asi nebude dobrou pojišťovnou a že by u ni s takovou nekomunikaci mohl být problém v případě potřeby řešít nějakou pojistnou událost. Přestal jsem se proto o tuto pojišťovnu zajímat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.