Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedlejší pracovní činnost

Od: procko* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtel bych se zeptat - daju mi vedlejši pracovni činnost když jsem student ale je mi 29 let?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Zkuste dotaz napsat znovu a česky. Kdo vám má co dát? Jak s tím souvisí věk studenta?
Vedlejší pracovní činnost se uzavírá se zaměstnancem na hlavním pracovním poměru s tím, že danou práci bude vykonávat mimo svou pracovní dobu.
To asi nebude váš případ, když jste student.

tebi
hodnocení

0x
Takže chcete brigadu- proč by nedali?

procko*
hodnocení

Ja píšu česky :D Na internetu jsem našel info pri vpč může získat jenom student do 26 let, tak jsem se chtel zeptat do jaké míry je muj vek problem a zda mi to taky deji a nebo ne ..

tebi
hodnocení

0x
Já mám hpp- a několik brigád, kde pracují jen občas, zaskakuji, když někdo chybí a není s tím problém žádný, až tedy na spolupracovníky, sami by to nedělali, ale závidí každou kačku navíc, přitom já jsem v práci ,když oni leží doma, to nevidí...
id
Vy máte určitě něco jiného neboť "brigáda" neexistuje.

procko*
hodnocení

tak ja doufám že vpč dostanu i když je mi 29 let

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]