Zkuste dotaz napsat znovu a česky. Kdo vám má co dát? Jak s tím souvisí věk studenta? Vedlejší pracovní činnost se uzavírá se zaměstnancem na hlavním pracovním poměru s tím, že danou práci bude vykonávat mimo svou pracovní dobu. To asi nebude váš případ, když jste student.
Ja píšu česky :D Na internetu jsem našel info pri vpč může získat jenom student do 26 let, tak jsem se chtel zeptat do jaké míry je muj vek problem a zda mi to taky deji a nebo ne ..
Já mám hpp- a několik brigád, kde pracují jen občas, zaskakuji, když někdo chybí a není s tím problém žádný, až tedy na spolupracovníky, sami by to nedělali, ale závidí každou kačku navíc, přitom já jsem v práci ,když oni leží doma, to nevidí...
id
Vy máte určitě něco jiného neboť "brigáda" neexistuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.