Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to nechutné

Od: romanetta odpovědí: 11 změna:
Dobrý den můj manžel( 37 let ) se drape častěji v.nose teď pozoruji. Nebo si drape pupínky vodu co jsem mu dala nepoužívá že zapomíná..spíš na to sere jako nevím proč o sebe nepečuje trošku není mu 60 zase..
To dloubání v.nose dělá když sedí u PC i kdyz se semnou dívá na seriál sedí a drápe se v.nose...nechapu že ho to baví furt..nevím co s tím a říkat mu něco je pro mě trapný..a asi s tím stejně nic nezmizu ale jak mě má.pak.pritahivat

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x

Dobrý den. Je to Váš manžel, takže pokud Vám něco vadí, komunikujte o tom s ním. Nic trapného na tom není. Trapné je spíše to, psát o něčem takovém cizím lidem na netu. Ale to je jen můj názor.

ben®
hodnocení

12x

Dobrý den, a proč to píšete na internet a nepromluvíte si o tom doma? Takže, nelíbí-li se mně něco ve vztahu, tak o tom mluvit a nenechat to dojít až k odporu ("eklování") z partnera. Pokud je Vám to trapné o tom mluvit, tak mu to napište (nebo mu přepošlete odkaz na tento dotaz). Zdravím!

pb®
hodnocení

7x
Co jste si vzala to máte. Jistě to nezačal dělat předevčírem, ale dělal to už před svatbou.

hodnocení

6x

Šťastná to žena. Přejte si, abyste nikdy neměla větší starosti.

hodnocení

4x
Jdi s tím na facebook, tam ti "poradí" lépe.

break
hodnocení

3x
Někteří to tak mají a nepřijde jim to divný ani ve společnosti. Mě se z toho zvedá kýbl.
A v tomhle byl fajn covid , když si lidi přestali podávat ruce.

liska5
hodnocení

2x

Nechutný zlozvyk, se kterým by měl někam zalézt. Asi má problém s nosní sliznicí.

Kupte mu nosní balzám bio Karité od Saloos.

hodnocení

2x

Nezastávám se dloubání v nose, ani dloubání pupínků, spíš by mě iritovala vulgární a sprostá drahá polovička. Bála bych se ji vyvést do společnosti, protože zřejmě neumí vést rozhovor na slušné úrovni. A tak bych s hrůzou čekala, jaká perla z ní zase vypadne. Raději s ní zůstat sedět doma a dloubat se v nose. *smich* Jaga.

paveldvorak
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hokuzt
A jsme zase u tich prasat.Co pro ti nim máš?
break
Proč je to smazané? Však má pravdu. Z toho by se i prase zblilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]