Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Co byste dělali v mé situaci kdy parterka vyžaduje abych byl do hladka oholený, ale mě vyhovuje být mírně/středně zarostlý. Mám méně vlasů a je to pro mě psychicky lepší. Ona to ví. Jí to však dělá potíže mě takto líbat - kůže ji potom svědí dalších pár hodin. Co dělat?
14x
Dobrý den, máte několik možností - nelíbat se, nerespektovat to přání a ponechat současný stav vousů, vyměnit partnerku, vyhovět ji a holit se nebo pustit ještě delší vous, který nedráždí pokožku, ale hladí či jen šimrá (zkušené ženy vědí, že to je rajc na jistých místech těla). Zdravím!
6x
.
Zapustil jsem teda před 48 lety plnovous. Delší, neškrábal, ba naopak...Žena byla spokojená.
Teď ho ale musím krátit, že prý vypadám starší. Žena zase není spokojená. Že píchám i přes tenší oděv.
Takže líbám opatrně, tak jemně, důchodcovsky. Ale stejně furt! Stále, s láskou.
.
Doporučuji delší plnovous. Ušetříte každý den dost času. Pro ni. A ona získá plno nových, neznámých zážitků. A ona namísto strniště může přece líbat jiná místa...
.
Motto: Proč líbáš mne jen na rety, jež rudé jsou jak růže? Proč nelíbáš mne na *****, vždyť je to jedna kůže!
3x
Jako žena potvrzuji, že líbání muže s tzv. strništěm není příjemné v tu danou chvíli a začervenalá kůže i pupínky pak otravují ještě docela dlouhou dobu. Zažila jsem to, když se mi exmanžel vrátil z vojny. Pár týdnů to trvalo, než mu vousy dorostly tak, aby byly měkké. Za mě - volte plnovous. Vždyť to nemusí být až na prsa a s korálky a s copánkem atd.
2x
tomkk - to je pravda. Je to vidět na starších mužích a např. hercích (pánové Bartoška, Řehák, Polívka st., Preiss st., Zavřel a jiní). Zkrátka: "Sek jsem s sexem."
.
1x
Mě teda zaráží, že si myslíte, že když si necháte trochu vousů, tak nebude vidět málo vlasů. Tahle "maskování" mi přijdou kapánek nedospělá.
No ale k otázce - záleží, zda ji máte opravdu rád? Pak jde váš vzhled stranou a pro partnerku se oholíte ![]()
1x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.