Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Co byste dělali v mé situaci kdy parterka vyžaduje abych byl do hladka oholený, ale mě vyhovuje být mírně/středně zarostlý. Mám méně vlasů a je to pro mě psychicky lepší. Ona to ví. Jí to však dělá potíže mě takto líbat - kůže ji potom svědí dalších pár hodin. Co dělat?
Dobrý den, máte několik možností - nelíbat se, nerespektovat to přání a ponechat současný stav vousů, vyměnit partnerku, vyhovět ji a holit se nebo pustit ještě delší vous, který nedráždí pokožku, ale hladí či jen šimrá (zkušené ženy vědí, že to je rajc na jistých místech těla). Zdravím!
Jako žena potvrzuji, že líbání muže s tzv. strništěm není příjemné v tu danou chvíli a začervenalá kůže i pupínky pak otravují ještě docela dlouhou dobu. Zažila jsem to, když se mi exmanžel vrátil z vojny. Pár týdnů to trvalo, než mu vousy dorostly tak, aby byly měkké. Za mě - volte plnovous. Vždyť to nemusí být až na prsa a s korálky a s copánkem atd.
tomkk - to je pravda. Je to vidět na starších mužích a např. hercích (pánové Bartoška, Řehák, Polívka st., Preiss st., Zavřel a jiní). Zkrátka: "Sek jsem s sexem." .
Mě teda zaráží, že si myslíte, že když si necháte trochu vousů, tak nebude vidět málo vlasů. Tahle "maskování" mi přijdou kapánek nedospělá. No ale k otázce - záleží, zda ji máte opravdu rád? Pak jde váš vzhled stranou a pro partnerku se oholíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.