Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vousy a partnerka

Od: dmnk odpovědí: 24 změna:

Zdravím :)

Co byste dělali v mé situaci kdy parterka vyžaduje abych byl do hladka oholený, ale mě vyhovuje být mírně/středně zarostlý. Mám méně vlasů a je to pro mě psychicky lepší. Ona to ví. Jí to však dělá potíže mě takto líbat - kůže ji potom svědí dalších pár hodin. Co dělat?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

14x

Dobrý den, máte několik možností - nelíbat se, nerespektovat to přání a ponechat současný stav vousů, vyměnit partnerku, vyhovět ji a holit se nebo pustit ještě delší vous, který nedráždí pokožku, ale hladí či jen šimrá (zkušené ženy vědí, že to je rajc na jistých místech těla). Zdravím!

Přesně , nechat narůst delší a bude to lepší *palec*

hodnocení

6x
Za mlada jsem se musel holit ráno do zaměstnání. Večer už jsem škrábal! Když jsem se teda oholil večer pro ženu, a ráno už ne, protestoval zase nadřízený!
.
Zapustil jsem teda před 48 lety plnovous. Delší, neškrábal, ba naopak...Žena byla spokojená.
Teď ho ale musím krátit, že prý vypadám starší. Žena zase není spokojená. Že píchám i přes tenší oděv.
Takže líbám opatrně, tak jemně, důchodcovsky. Ale stejně furt! Stále, s láskou.
.
Doporučuji delší plnovous. Ušetříte každý den dost času. Pro ni. A ona získá plno nových, neznámých zážitků. A ona namísto strniště může přece líbat jiná místa...
.
Motto: Proč líbáš mne jen na rety, jež rudé jsou jak růže? Proč nelíbáš mne na *****, vždyť je to jedna kůže!

@hejkal: Krásné, lidské, pravdivé...*srdce* Jaga.

Polibek muže bez vousů je jako vejce bez soli. Nevím, kdo to řekl, ale je to věčná pravda.

hodnocení

5x

Pořád si myslím, že je lepší, když má vousy muž, než kdyby je měla žena.

mil®
hodnocení

4x

Nechta narůst delší vous. Vlastní zkušenost. ‍;)

hodnocení

4x

Manželka si také pořád stěžovala, že má poškrábaná stahna, tak když jdu na to, tak se oholím do hladka, teda jen hubu a je klid.

hodnocení

3x

Jako žena potvrzuji, že líbání muže s tzv. strništěm není příjemné v tu danou chvíli a začervenalá kůže i pupínky pak otravují ještě docela dlouhou dobu. Zažila jsem to, když se mi exmanžel vrátil z vojny. Pár týdnů to trvalo, než mu vousy dorostly tak, aby byly měkké. Za mě - volte plnovous. Vždyť to nemusí být až na prsa a s korálky a s copánkem atd.

hodnocení

2x
Když si chlap dá narůst vousy, tak dává najevo, že už se líbat nemusí, to by vaší partnerce mělo dojít. ;)
ben®

tomkk - to je pravda. Je to vidět na starších mužích a např. hercích (pánové Bartoška, Řehák, Polívka st., Preiss st., Zavřel a jiní). Zkrátka: "Sek jsem s sexem." .

hodnocení

1x

Mě teda zaráží, že si myslíte, že když si necháte trochu vousů, tak nebude vidět málo vlasů. Tahle "maskování" mi přijdou kapánek nedospělá.*hi* No ale k otázce - záleží, zda ji máte opravdu rád? Pak jde váš vzhled stranou a pro partnerku se oholíte *palec*

Ale samozřejmě, že vousatý plešoun vypadá často lépe, než plešatý holobrádek.
Bez vlasů i vousů může chlap vypadat, jako že podstupuje chemoterapii.
vernon
Ano, to je pravda.

krtek6
hodnocení

1x

Tak v tom případě dej podmínku ty jí, že se přestane barvit a za účesy od holiče dá max 150,- *smich*

tebi

Tak barvím se sporadicky sama, mám to štěstí, že nejsem šedivá skoro vůbec. A holič mě stojí 150, protože se chodím stříhat do levné provozovny. Vaše přání bych tedy splnila:)

pb®
hodnocení

1x
Muži se strništěm se mi líbí, ale ne do postele. Při sexu je to jako drátěným kartáčem do nosu (bradavky, klitorisu). Doma říkám, že mu někdy sjedu žalud kartáčkem na ruce aby věděl, jak moc je zarostlý chlap v posteli příjemný. Takže když už zarostlý, pak by měl být velice opatrný.

paveldvorak
hodnocení

0x

líbat vepře s vousy od guláše...to musí být super-zážitek

najdi si bábu se strništěm bude to vyrovnané

Že Vy závidíte, protože Vám vousy nerostou? :-D Jinak byste nebyl tak agresivně nepříjemný.

vernon
hodnocení

0x
Máš raději vousy, nebo partnerku...?

tebi
hodnocení

0x
Jo , fakt to děsně škrábe. Myslím, že se oholit před sexem bude dobrá volba, když jinak vám to dělá potíže. Kompromis je ok.
etana*

Aby pak zase neremcala, že všichni ví, proč má její muž fousy jako imám...

ted

Chlap bez vousu je jako orel bez peří. Tak nechej pořádný vous a buchta si zvykne *palec*

hodnocení

0x

Můžu potvrdit, žena ze strništěm je taky na houby, člověk má pak rozdrásný jazyk, jako když olizuje šmirgl*ticho*:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]