Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah až sedm let

Od: katerina* odpovědí: 10 změna:
Dobrý vecer preji, je mi líto co se deje za náš vztah ale jsme spolu skoro 7 let a nas vztah byl vždy takový ze mě rad podváděl, mluvil o jiných apod…
S tím jsem se jakž takz smířila… ale zajímalo by mě… dnes jsem se po dlouhe dobe podívala příteli do telefonu (galerie) měl skrytou složku pod heslem ale heslo znam takže jsem se tam podívala… měl tam jak normální fotky holek tak svůj penis a i erotické fotky holek… moc by me zajímalo co to znamená protože některé holky co tam jsou, mi vždy říkal jak jsou skarede či je nema rad apod…
Už mě to dost trápí jenže já když miluju, nedokážu odejít jen tak a to mě nejvíc na sobě vadí… moc diky za rady apod :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, do cizího telefonu se neleze! Navíc, nic nového jste tam nezjistila, jenom to, co už dávno víte - mate doma chronického nevěrníka. Ovšem, když ho milujete a nedokážete to rázně řešit, tak to snasejte dal. Zdravím!

hodnocení

1x
Ahoj,Kateřino,říká se,že sedmý rok ve vztahu bývá kritický a vidím,že na tom něco bude. Na jednu stranu jste smirena s nevěrou svého partnera,ten vám lže a podvádí vas. To,že jste prošmejdila jeho mobil,byla chyba a vy za ní teď platíte. Za prvé se to nedělá a když ho milujete,měla byste mít k němu taky respekt. Co je to za vztah,který spolu máte,když jeden druhému neduveřujete? Ten asi za moc nestojí,promiňte mi tu upřímnost.

hodnocení

1x

Je známá věc, že když je někdo moc zvědavý, občas se dozví i to, co vůbec vědět nechce. Takže pokud to nehodláte radikálně řešit, smiřte se s tím, co ostatně už dávno víte a příště přítelův mobil obcházejte širokým obloukem. Ušetříte si tím nervy.

doplněno 23.01.23 12:06:

Mimochodem - jsem už sice starší a s přítelkyní se známe skoro 23 let, ale nikdy by mě ani nenapadlo jí prohlížet mobil.

Blbost, každý jednou vlezl do soukromí(mobil či neco jiného nedobrovolně přístupného), nelžete! :D

ahoj1

A pokud tvá přítelkyně není deb..., když ty seš infantilní, tak jak bys to prosím udělal, když má telefon zamčený? :))

infantilni - Jasně, "podle sebe soudím tebe", že? Je to věc důvěry, nemám potřebu jí lést do mobilu a nikdy jsem to neudělal. Dokonce ani když její mobil leží na stole, ona je někde jinde a přijde jí zpráva, nedpodívám se od koho to je. Ale to vy zřejmě nedokážete pochopit.

hodnocení

0x

Uběhlo dlouhých 7 let a nic se neposunulo dál. Žádný vztah, žádná svatba, žádná rodina, žádné děti.../což je možná ale lepší/. Jenže - roky Vám utíkají a sama vidíte, že tento vztah-nevztah je úplně k ničemu. Co od partnera čekáte? Byl takový vždycky, bude takový dál. A Vás má asi jen na praní, vaření a úklid. Veselí se někde jinde.

Opravdu jste tak nemožná, že nemáte na slušného chlapa? A opravdu ho i po 7 letech při jeho chování milujete? To je podobné, jako byste milovala košík shnilých brambor. Ten Váš chlap má asi tak stejnou cenu.

Pokud jste /snad/ ještě mladá, ukončete to. Nebo chcete být celý zbytek života nešťastná s tím, kdo Vás nemiluje? Podle toho, čí je byt, buď pána odstěhujte, nebo odejděte Vy. Dejte se do pucu a uvidíte, že časem určitě najdete někoho lepšího. Protože pokud milujete takového kujóna, jste opravdu zoufalka. Chlap by měl být takový, aby si ho partnerka vážila. Jaga.

Jen tak mimochodem, do cizích mobilů se neleze. Ale aspoň Vám to otevřelo oči. Teď už jenom jednat, pokud se opravdu nechcete zahrabat navždy.

hodnocení

0x

Co chcete za radu?

Víte, že Vás podváděl a podvádí a údajně se s tím smířila.

Tak to buď nechte tak a buďte dál smířená, nebo ho prostě kopněte do zadele.

michalverner
hodnocení

0x
Důvod neznám, ale jednoduše mu prostě nestačíte.

hodnocení

0x

Dobrý den. Jakého partnera jste si našla, takového máte. Dovolí si jen tolik, kolik mu sama dovolujete a tolerujete. Ve vztahu jste dobrovolně a dobrovolně se necháváte ponižovat jeho opakovanými nevěrami. Pokud si Vás neváží a má potřebu hledat si neustále povyražení i jinde, přestaňte mu to tolerovat. V takovém vztahu nikdy šťastná nebudete a zbytečně se budete jen trápit. Odnese to Vaše psychika. Začněte si žít svůj vlastní život, bez něho. Osamostatněte se, nebuďte na něm závislá a uvidíte, jak se Vám za čas uleví. Vy ho možná milujete, ale on Vás ne, když dělá takovéto věci. Mějte svoji hrdost a dejte sama sobě šanci na to, potkat časem jiného muže, který si Vás bude vážit a nebude mít potřebu podvádět Vás..Zaměřte se sama na sebe, na své sebevědomí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]