Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se zády

Od: magorek odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko, je mi 22 cvičím 4x týdně ale při tréninku zad se mi teď stal úraz s bedry.

Je to cca 14dní co mě pobolívají bedra. Nejvíce to bolí při sezení ( dělám v kanclu ) , stačí mi v sedě natáhnout nohy před sebe a můžu se posrat :D . Při chůzi a cvičení je si bolesti všimnu jen občas.

Dost to bolí když sedím na zemi a mám zase natažené nohy a chodidla jakoby natahuji dopředu a zpátky. Taky to bolí když při sezení tlačím hlavu dolů..

Máte s tím nějaké zkušenosti co by to mohlo být? K doktorovi jsem zatím nešel, protože jsou dny kdy to prostě necítím a jsem ok :D a už si myslím, že to mám uzdravené.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Tak si nic nemysli a jdi k doktorovi nebo k fyzioterapeutovi. Zada jsou svine, prijde ti ze ti nic neni, jen obcas neco trosku pichne a pak najednou sup a nehnes se, v lepsim pripade jen s uskripnutym nervem.

maserattiondra
hodnocení

0x

Kup si Walmark Idelyn Urinal Akut 20 tablet.

To je na záněty. Obyčejně to neumí doktoři předepat.

--------- můžeš mít zánět sedacího nervu-to je ta bolest.

/a cvič 3x týdně stačí booohatě hohatě. *hej*

Proč doporučujete bylinky na močové cesty, když si porouchal páteř?

maserattiondra

Protože každý člověk i zvířata při námaze zatěžují i moč. měchýř-kyselinou mléčnou...atd...

Kdo se občas nepročistí -má potom třeba močové kameny jako já *smich* míval.

Vřele doporučuji pít zelený čaj sypaný---- pročistit si i ledviny.

pb®
hodnocení

0x
Nepíšete, co cvičíte. Pokud něco v posilovně, sklapovačky, zkracovačky na posílení přímého břšního svalu, s tlačením beder do podložky, pak poškození bederní páteře se dá předpokládat. Ne nadarmo jsou kluci z posilovny častými návštěvníky fyzioterapie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]