Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovensko - termální lázně

Od: janaa* odpovědí: 8 změna:

Prosím, poradíte dobré termální lázně na Slovensku? Nejlépe osobní zkušenost. Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Piešťany,max.spokojenost a pomohli mi.

hodnocení

0x

Poslední rok, jezdím každý měsíc. Předtím jsem jezdil 3-4x do roka.

Záleží, zdali chcete být ubytovaní přímo u bazénů, nebo docházet do termálů. Nepamatuji si, že bych byl v některých termálech zklamán.

Jen vím, že do některých již nepojedu, páč některé jsou drahé, některé daleko. Třeba, proč jet až do Michalovců, když blíže jsou ...

Leden Dunajská Streda, únor Malé Bielice, březen Polný Kesov, duben Vadaš, květen Velký Meder...další zatím nevím...

okolik

Známý byl v Rájeckých Tepicích naprostá spokojenost.

Rájecké Teplice, krása, vše OK, ale ta cena...

Na jednodenní návštěvu doporučuji, ale 3-5 nocí jen pro ty, co na to mají. Sousedi tam jezdí 1xročně, s celou velkou partou..

liska5
hodnocení

0x

Mají to být jenom lázně? Nechcete doporučit termály?

Paní kolegyně Lištičko, já jsem pochopil tazatelku, když se zeptala na "dobré termální lázně na Slovensku", že chce termální lázně. Snad jsem pochopil dobře, uvidím, zdali se tazatelka dojde kouknout na rady a Váš dotaz.

Přeji krásný týden, ať se všem daří.

liska5

Nejde o Vás Milane, Vy jste v obraze. Ale plno lidí v těch pojmech rozdíly moc nehledají. Ostatně někde je to těžké udělat mezi tím hranici. Třeba do Podhájské jezdil švagr kdysi do lázní /s konkrétní Dg/ a my tam byli turisticky na termálech.

OK, paní kolegyně, ale já jsem přesvědčen, že v Podhájské jsou jedině termály. Sice tam již nejezdím, ale za 12 let ježdění 2x ročně jsem jiné, nežli termály nenašel.

Že bych nenašel? Je to možné...:)

Třeba toto považuji za klasické lázně, i když tam jsou termální bazény.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]