Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit slečnu

Od: angel07 odpovědí: 4 změna:
Hezký den :)
Na Badoo jsem před časem oslovil jednu slečnu a ona byla pro to, abychom si psali. Teď na Badoo tolik nechodí, přidal jsem si ji na Facebooku a ona žádost přijala. Je i ze stejného maloměsta, jako já. Má ráda psy a já je také mohu. Rad bych ji napsal a šel s ní ven, abych se s ní seznámil a mohl časem i něco více. Jak bych podle Vás měl začít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aho1*
hodnocení

3x

Postup je trivialni: Domluv si psa, treba od sousedky ze ji ho budes vencit...

Pak holce napis / zavolej ze jdes tehdy a tehdy vencit psa a at se prida. Bud to vyjde anebo se domluvite jinaci termin.

Nejake takove to "nechces ..." vis jak konci, nechce.

hodnocení

0x
Neprv bych se přesvědčil že to není loutka:

nejlépe se sejít, nebo aspoň zavolat nebo udělat videohovor ale to taky jde zorchestrovat
aho1*

Na B nejsou Animatori :) B je relativne bezplatna sluzba, pokud vim.

Animatori jsou na serverech, kde musis kupovat mince na komunikaci jak rika kluk ve videu, dobre vodeo na to ma Jirka vysvetluje

maserattiondra
hodnocení

0x

Pozval bych kamarádku na bagetu ,at si nepovídáte hladový *zima* v zimě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]