Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zad při kýchnutí. Proč?

Od: zapomenuto* odpovědí: 2 změna:
Zdravím, během pár posledních dní jsem zaznamenal při kýchnutí bolest v oblasti spodku trapézů a mezi lopatkami.
Byl jsem dva týdny nemocný od silvestra - angína a poté jsem uspěchal návrat do běžného života - posílka, běh. Uspěchal jsem to evidentně moc protože po týdnu jsem musel dát krátkou pauzu z důvodu úplného vyčerpání po fyzické stránce.
Kde může být příčina bolesti?
Co s tím případně můžu udělat aby se to co nejdříve dalo do pořádku?
Předem děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já bych po nedoléčené angíně bazén nedoporučovala.Navštivte lékaře a nepřecházejte to.To vám může problémy prodloužit.

hodnocení

1x

Píšete, že jste to po nemoci uspěchal a byl jste fyzicky vyčerpaný. Zřejmě jste to přehnal, to může být namožený sval? Zkuste bazén- plavání, pokud se to neupraví, konzultujte s lékařem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]