Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis ze zdrav dokumentace na jinou osobu

Od: simona odpovědí: 6 změna:
Stalo se někomu? Výpis ze zdravotní dokumentace
Dobrý večer, zdravím,
mám takovou otázku. Dnes jsem si byla pro výpis ze zdravotní dokumentace a teď večer jsem si to prohlídka a je vystavěn na jinou osobu. Zkontrolovala jsem si pro jakou je to společnost ale ne jméno, to jsem fakt netušila že se něco takového může stát a zrovna mně. Mám to zaplacené a doufám že to nebudu muset platit znovu. Prosim nemáte někdo zkušenost nebo nevíte jestli mám třeba právo to už znovu neplatit atd
Bohužel o této problematice nic nevím co se týče zákonů a práva.
Prosím poraďte :(
To se fakt může stát jenom mně

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Omyl vystavovatele - vraťte se, vysvětlete situaci, požádejte o správný výpis. Nic platit nebudete, vaše chyba to není - a ještě někomu ušetříte malér, když se on bude chovat slušně a vy to nebudete rozmazávat.

simona
hodnocení

Děkuji, snad budou rozumní a rychle vystaví nový, hodně by mi to zkomplikovalo nástup do práce, potřebuji ho už ve středu

hodnocení

2x

Nenapadlo Vás třeba to, že se lékař -sestra spletli přehmátli a vydali vám jiné osoby, která taky žádala výpis?!

simona
hodnocení

No nemyslím si, protože jsem přišla do čekarny a sestřička říkala že si to připraví, tak zřejmě vypisovala paragon..
Ale byla bych radši a nemusela čekat na další vypracováni výpisu který potřebuji už ve středu
okolik

Zavolejte hned ráno do ordinace a řekněte co se stalo určitě se domluvíte.

hodnocení

1x

Zítra zavolejte tam, kde Vám výpis dělali a vydali. Sdělte jim, že došlo k omylu z jejich strany. Že Vám vydali výpis jiného pacienta. A Vy, že ten svůj potřebujete, tak kdy si pro ten správný můžete přijít? Není to Vaše chyba, tudíž platit byste znovu neměla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]