Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Táta mojí ženy chce po ni intimní chvíle

Od: victor odpovědí: 15 změna:

Moje manželka navštěvuje svého ovdovělého otce, který chce vidět pouze svojí dceru.Když někde nejsem na návštěvě vítán, tak tak nelezu, ale svěřila se mi moje drahá polovička, že její táta po ni chce intimní chvíle a má na ni chuť.Je to pro mne blbý pocit, ale návštěvy ji nemohu omezit v její rodině.Co mohu dělat, když mne tohle trápí?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Méně časté poruchy chování u nemocných s demencí zahrnují sexuální poruchy (hypersexualita, sexuální disinhibice)

Zdroj : psychiatriepropraxi.cz/...

liska5

To jsou ti vilní staříci. Návrat k první signální.

To som zazil aj u zeny (behanie po panelaku v zupane bez pradla) a bolo to este horsie, vratane tresnych oznameni na vlastnu dceru a cudzim ludom (ako mne) rozpravala, ako dcera robi stetku ...

Ti ludia maju poskodeny mozog a nemozu za to.

To jsou ty vilné stařenky

hodnocení

6x
A vaší ženě to připadá normální?
Buď je tchán nemocný, nebo úchylný. Kde je pravda, to bude asi muset rozhodnout někdo jiný.

hodnocení

6x

Jeďte tam se svojí manželkou, když se Vám svěřila s takovouto věcí. Všímejte si chování tchána, udělejste si svůj vlastní úsudek a dle toho pak situaci proberte se svojí manželkou a jednejte společně v této nepříjemné věci. Nemá smysl se trápit něčím, s čím můžete něco udělat. Zakročit, předcházet takovýmto věcem, abyste si jednou třeba nevyčítal, že jste něco udělat mohl a neudělal...I za cenu, že budete manželku doprovázet i tam, kde nejste třeba vítán. Důležité je, abyste se domluvili vy s manželkou. Jistě jí to také není příjemné..

hodnocení

4x

Ak to je realny pribeh, tak to rieste s lekarom, jedna z moznosti pri demencii je aj strata zabran v sexualnej oblasti.

hodnocení

4x

@victor - Když někde nejsem na návštěvě vítán, tak tak nelezu, ale...
A pantáta vás vyhodí, když přijdete se ženou? Návštěvy jí neomezujte, jen ji prostě vždycky doprovoďte - je-li tam nějaký problém (nemoc, demence) a pán ztrácí zábrany, vždy je lepší, aby měla "krytá záda". Jinak jak radí ostatní, konzultaci s lékařem lze jen doporučit, klidně začněte u jeho praktika.

tj
hodnocení

2x
A vaší manželce je to příjemné? Rodič je rodič, ale asi bych se nechtěl stýkat s rodičem, který na mě kouká a chce se mnou mít sex... Buďto to omezí sama, nebo jí dejte jasně najevo, že s tím nesouhlasíte. Není normální to, co dělá/chce dělat její otec a stejně tak není normální, aby za někým takovým chtěla vaše manželka chodit, byť je to její rodina...

Ono je to prostě jinak... tatínek je starý a nemocný, péči potřebuje. K tomu se nejspíš hlásí demence. Takoví staříci už nevnímají, co se hodí a co ne, nejsou schopní to rozpoznat, a když mají v dosahu hezkou ženu, neumějí se už ovládat. Můj tatínek měl úplně na sklonku života podobné nápady. Měl Parkinsona a na konci už neměl myšlení úplně jasné. Pohoršovat se, jak by bylo normální u zdravého člověka s takovým chováním, u těchto lidí nemá smysl.

tj
Souhlasím, ale kde tazatel píše, že je otec jakkoliv nemocný?
ben®

inzinyrka - fajn. Tak Vy už víte, že to není jenom prasák, ale je to omluvitelný nemocný chudák? A ta paní mu má vyhovět? Výborně .

@ben - nestačím žasnout. Proč by mu měla vyhovět? Musí ho usměrňovat, ale nemá smysl mu nějak nadávat do prasáků nebo ho "trestat" tím, že za ním přestane chodit. Obsahem návštěv není snad jenom odmítání jeho nevhodných sexuálních návrhů, ale možná taky nějaká nutná základní péče. On není schopen rozlišit, co se hodí a co ne. Dokud měl mozek v pořádku, určitě tyhle projevy neměl. Tazatel se s ním nestýká, a navíc je to nepříjemné a choulostivé téma, takže zmiňuje jenom svůj odpor ke tchánovi a jeho zdravotní stav nehodnotí.

Psala jsem, že jsem podobné chování zažila u svého tatínka, který měl už na sklonku života změněné schopnosti jasně myslet nemocí a léky.

ben®

inzinyrka - už se tím nechci zaobírat. Tazatel stejně nereaguje a všichni zde evidentně vědí něco, co mně zůstalo utajeno (svůj příspěvek jsem nechal odstranit).

ahoj*
hodnocení

0x

Vy budete asi cizinec. Co muzete delat? Jit tam s zenou nebo si vzit prasky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]