Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymáhání od Home Creditu - nezapočítané úroky

Od: kiki21* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Došla mě nabídka od Home Credit na platební kartu,tak jsem ji využila.Bohužel jsem přišla o místo a pohledávku nemohla splácet a nakonec byla pohledávka navýšená o 17.132kč předána k vymáhání..To jsem již zaplatila v měsíci dubnu.Mám doklad o zaplacení a o úhradě celé pohledávky.Ale teď si na mě společnost H.C. vzpoměla znovu a chtějí uhradit dalších 5.800kč.Údajně to jsou nějaké nezapočítané úroky.Mají na to ještě nárok po mě vymáhat další peníze?A co když si na mě zase vzpomenou po půl roku?Jak se mám bránit?

Děkuji za radu..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Veškeré náležitosti musíte mít popsány ve smlouvě. Takže bych pátral po odpovědi tam.

martini*
hodnocení

0x

Zřejmě dopočítali úroky až do dne zaplacení. Zkontaktovala bych je a chtěla slyšet konečnou částku, tu ihned uhraďte a požadujte potvrzení, že veškeré nároky jsou mezi vámi vyrovnány

stracena*
hodnocení

0x

Ta částka 17.132 Kč byla dlužná částka k určitému datu, např. k 30.3.2010. Pokud jste zaplatila až v dubnu, tak za tu dobu naskákaly úroky, to je těch 5.800. To budete muset bohužel opravdu zaplatit. Pak už by měl být klid. A.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]