Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je třeba vytvořit Plnou moc a Darovací smlouvu v případě podání Návrhu na povolení oddlužení. U obou dokumentů mám vyplnit adresu, ale která adresa tam přesně patří? Můj trvalý pobyt je v Chomutově, ale v současné době bydlím v Liberci. Musím tam napsat adresu trvalého pobytu anebo postačí korespondenční adresa - Liberec? Bojím se, aby mi nic neposílali na trvalý pobyt, neboť by poštu neměl kdo vybrat.
Dobrý den, jsou to úřední dokumenty a tam se vyplňuje adresa, kterou máte v OP = trvalý pobyt. Pokud chcete doručovat poštu na jinou adresu, tak ji tam také napište jako korespondenční/doručovací (což tam jasně uvedete). Zdravím!
P.S. Měl jste si na poště zřídit (placenou) Dosílku.
Nemáte zač. Uvažujte o té Dosílce, kterou si můžete zřídit na poště i tam, kde nyní bydlíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.