Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná moc - jakou napsat adresu

Od: adrian01 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

je třeba vytvořit Plnou moc a Darovací smlouvu v případě podání Návrhu na povolení oddlužení. U obou dokumentů mám vyplnit adresu, ale která adresa tam přesně patří? Můj trvalý pobyt je v Chomutově, ale v současné době bydlím v Liberci. Musím tam napsat adresu trvalého pobytu anebo postačí korespondenční adresa - Liberec? Bojím se, aby mi nic neposílali na trvalý pobyt, neboť by poštu neměl kdo vybrat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jsou to úřední dokumenty a tam se vyplňuje adresa, kterou máte v OP = trvalý pobyt. Pokud chcete doručovat poštu na jinou adresu, tak ji tam také napište jako korespondenční/doručovací (což tam jasně uvedete). Zdravím!

P.S. Měl jste si na poště zřídit (placenou) Dosílku.

ceskaposta.cz/...

doplněno 19.01.23 14:16:

Nemáte zač. Uvažujte o té Dosílce, kterou si můžete zřídit na poště i tam, kde nyní bydlíte.

adrian01
hodnocení

Moc děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]