Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jelikož se u nás zase zdražilo jídlo, začala jsem přemýšlet o nákupech potravin v Německu. Do obchodního domu v DE mám blíž než do vedlejšího města, takže cenu PHM můžu zcela pominout. Jen nevím, jestli se to vyplatí. Bloudila jsem po netu, hledala letáky s cenami potravin, ale na Aldi a jiných stránkách jsou pouze akce na oblečení a elektroniku, občas nějaké to víno... Zajímalo by mě mléko, rýže, vejce, brambory, máslo, olej, cukr, šampon, prášek na praní... prostě základ. Vyplatí se to? (jet jen tak na průzkum s kalkulačkou a sešitkem se mi nechce, proto se ptám )
Předem moc děkuji!
Mařenko, my byli párkrát v Altenbergu (z Dubí kousíček) a běžný nákup tam vyšel tak nějak nastejno. V DE vyjde hodně levněji třeba oblečení a kojenecká výživa... jinak nic moc.
A jeden postřeh: V ČR máte za 10 Kč už docela slušný jogurt, v DE za stejnou cenu hnus fialovej chemickej bleeee Prostě pakárna! Známá ale zase jezdí do DE na prací prášek, je tam prý o dost silnější (stejná značka) než v ČR...
Jóoo, ještě jsem si vzpomněla: Pantáta bydlí v DE a vždy, když tam jedeme, vezeme 20 kg hrubé mouky (nemají) a obyčejné české rohlíky za kačku pade... Takže pečivo se v DE taky nevyplatí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.