Nejste přihlášen/a.
Většinou je to kvůli faktuře. Ta je pak na vaše jméno.
Ale některé eshopy to nechtějí. Stačí jim jméno, příjmení a doručovací adresa pošty nebo třeba zásilkovny.
Adresu pošta nepotřebuje, ale musíte zadat telefon, nebo možná stačí e-mailová adresa. SMSkou vám přijde vyrozumění, že na vás balík čeká na poště. Přijde taky kód pro vyzvednutí.
Pošta ji nepotřebuje, ale některé eshopy nedovolí bez adresy zákazníka vytvořit po netu objednávku.
Obávám se že drtivá většina nedovolí objednávku bez adresy )
já mít eshop tak na poste restante nepošlu nic na dobírku, pouze předplacené
Ahoj: Máte pravdu, že většina eshopů tu adresu chce, ale už se mi párkrát stalo, že když jsem dal vyzvednutí na poště nebo v Zásilkovně, tak adresu nechtěli. Resp. nebyla to povinná položka objednávky. Ale platím vždy předem, tak nevím jestli by to při volbě na dobírku byli jiné.
Že by nepochopení otázky?
Co má pošta společného s požadavkem eshopu na adresu zákazníka? Ostatně nemusí jít o poštu. Stejné je to i při doručování na zásilkovnu.
"Adresáta informujeme o možnostech vyzvednutí prostřednictvím SMS nebo e-mailem již v den podání nebo v okamžiku uložení balíku na poště."
Adresa není třeba. Email a telefon požaduje každý prodejce na netu, takže ho přepravci předá. Už jsem vyzvedával na poště balík, kde bylo jen mé jméno a adresa pošty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.