Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohla to být mrtvice?

Od: hassaer odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, při práci ve skladu se mi stala taková věc. Během balení krabice jsem začal trošku cítít píchání u srdce, ale i tak tak jsem pokračoval. Za chvilku to píchání bylo dost výrazné, tak jsem hned přestal a opřel se o stůl a chvilku počkal, pak to ustalo. Ale najednou, během několika sekund jsem začal mít výpadek zraku, neviděl jsem skoro vůbec nic, pouze malou výseč uprostřed zorného pole, jakoby bych byl ve snu. S tímhle jsem se opatrně dobelhal do kantýny, kde jsem si sedl a čekal co se bude dít. Asi po 10-15 minutách se mi začal zrak postupne navracet, a s ním i náhlá velká bolest hlavy, která potom trvala několik hodin a s tím jsem pak dále pracoval. Potom vše v normálu, ale vyděsilo mě to. Nevíte co by to mohlo být? Jsem mimo eu, a nemůžu si finančně ani časově dovolit jít na nějaké vyšetření. Jestli nějaký mini infarkt anebo mrtvice, dehydratace? O dva dny později se kousek ode mě složila jiná paní na zem s bolestí u srdce a odvezli ji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Může to být aura, která předchází záchvatu migrény, mám to podobně, nějdřív ty zrakové výpadky a pak přijde bolest, která trvá dlouho. Poprvé jsem z toho také byla velmi vystrašená*sok*

hassaer
hodnocení

Tak jestli to byla jen migréna, to rád slyším, to je nic. Celkem to odpovídá, až na to píchání u srdce.

Píchání u srdce neprovází mrtvici, spíš infarkt, ale to jen odhad...to co popisujete mi opravdu připomíná to co mám já...

aura, zrakové poruchy, pak migréna- šílená bolest hlavy-jednostranná, nevolnost, zvracení, citlivost na světlo, pachy, vůně, zvuky, pohyb hlavou, zkuste popátrat, třeba se v těch symptomech najdete.

Také se mi jednou stalo, viděl jsem ostře jen výseč uprostřed, pak bolest hlavy a celkově jsem byl mimo.
I já se dopátral, že by to mohla být migrenická aura.
U mě jednou v životě (46let) při extrémním výkonu při hokeji v kombinaci se slivovicí, pak už nikdy (ťuk ťuk).

hodnocení

1x

Mohla to být mrtvice. Nezahrávejte si s tím a jděte k lékaři.

Když si nemůžete dovolit jít na vyšetření, snad si budete moci dovolit zemřít.

hodnocení

0x

Mohla. Nebo nějaká otrava od toho, co je v tom skladu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]