Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Chlorella nebo tento preparát Maxivitalis Reish/...? Mám zvýšený cholesterol a zvýšené jaterní testy...
Oboje lze užívat současně, prosím? Děkuji těm, co tyto preparáty znají. Obecně mám negativní názor na doplňky stravy, je to škoda peněz, ale u těchto dvou bych to viděl pozitivně...
Medicinální houby prý fungují, osobní zkušenost s touto ale nemám. Na cholesterol jsem brala a beru tyto Omega 3, měsíc před odběrem jsem brala poctivě 1-2 tobolky denně a při odběrech byl cholesterol Ok, poprvé od mých 25 let. Tlustá nejsem a nikdy jsem nebyla, tučnému ani alkoholu neholduju, hýbu se, v 25 jsem vážila 50kg, přesto cholesterol zvýšený, máme to v rodě, samá úmrtí prarodičů v nízkém věku na mrtvice či infarkty.
Hepatoprotektivní tedy zlepšující funkci jater je prokazatelně ostropestřec mariánský, sem tam užívám tento extrakt a dle lékařky mám hodnoty lepší, než odpovídá mému věku.
Váš skeptický názor na doplňky stravy sdílím.
Cholesterol jsem měla hodně vysoký několik let, i se všemi důsledky včetně infarktu. Žádné doplňky stravy nefungovaly, léky jsem nesnášela tak, že jsem je nemohla brát. Pomohla až změna stravy, mám nyní hodnoty z laborky úplně v pořádku. Ani jsem nemusela nějak drasticky omezit jídlo, jen něco (všechny ty klobásky, paštiky a podobná zvěrstva). Takže za mne jsou tyto doplňky jen líčky na penízky. Utratíte hafo peněz za preparáty místo za kvalitní potraviny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.