Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reishia - zkušenosti

Od: soles47 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Chlorella nebo tento preparát Maxivitalis Reish/...? Mám zvýšený cholesterol a zvýšené jaterní testy...

Oboje lze užívat současně, prosím? Děkuji těm, co tyto preparáty znají. Obecně mám negativní názor na doplňky stravy, je to škoda peněz, ale u těchto dvou bych to viděl pozitivně...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zapomenuto*
hodnocení

2x
Nemám zkušenosti s těmito doplňky.
Pokud máte jakékoliv problémy tak se musí řešit příčina! Nestačí řešit následky.
Takže zjistit si proč máte zvýšený cholesterol a krevní tlak. S největší pravděpodobností je to že životního stylu a jídelníčku.

pb®
hodnocení

1x

Medicinální houby prý fungují, osobní zkušenost s touto ale nemám. Na cholesterol jsem brala a beru tyto Omega 3, měsíc před odběrem jsem brala poctivě 1-2 tobolky denně a při odběrech byl cholesterol Ok, poprvé od mých 25 let. Tlustá nejsem a nikdy jsem nebyla, tučnému ani alkoholu neholduju, hýbu se, v 25 jsem vážila 50kg, přesto cholesterol zvýšený, máme to v rodě, samá úmrtí prarodičů v nízkém věku na mrtvice či infarkty.

Hepatoprotektivní tedy zlepšující funkci jater je prokazatelně ostropestřec mariánský, sem tam užívám tento extrakt a dle lékařky mám hodnoty lepší, než odpovídá mému věku.

etana*
hodnocení

0x

Váš skeptický názor na doplňky stravy sdílím.

Cholesterol jsem měla hodně vysoký několik let, i se všemi důsledky včetně infarktu. Žádné doplňky stravy nefungovaly, léky jsem nesnášela tak, že jsem je nemohla brát. Pomohla až změna stravy, mám nyní hodnoty z laborky úplně v pořádku. Ani jsem nemusela nějak drasticky omezit jídlo, jen něco (všechny ty klobásky, paštiky a podobná zvěrstva). Takže za mne jsou tyto doplňky jen líčky na penízky. Utratíte hafo peněz za preparáty místo za kvalitní potraviny.

hodnocení

0x

Mamka si pochvalovala lněná semínka (2 lžičky denně) do něčeho - jogurtu, posypat chleba s medem, ... Doktorka byla při kontrole překvapená, že se výsledky zlepšily o tolik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]