Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suché teplo

Od: mira9 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s elektrickou dekou a sluncem infračervené paprsky Beurer IL 50?. Mám již delší dobu bolesti zad a tablety proti bolesti nezabírají ani hodně reklamovaný gel který má ulevit od bolesti. Mám používat delší dobu elektrickou deku nebo si koupit slunce? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zapomenuto*
hodnocení

2x
Neznám produkty ale podíval bych se na problém z jiného úhlu.
Co je příčinou bolesti? Co děláte přehnaně, špatně,...
V dnešní sedavé době spoustu lidí bolí například spodní záda a to hlavně z důvodu oslabeného břicha.
Bez zjištění zdroje problému není možné poskytnout správnou radu.
Řešte hlavně příčinu a né následky.

id
hodnocení

1x
Ani jedno. Pořiďte si nahřívací polštářek s obilím bylinkami, stačí nahřát 1,5 minuty v MT. Jsou různé rozměry i náplně. Lze ho
uvázat kolem pasu, zasunou za gumu od tepláků a s dlouhotrvajícím teplem se doma můžete pohybovat. S el dekou musíte ležet, což záda moc rády nenají.

hodnocení

0x

Mi vloni Ježíšek přinesl elektrickou podušku. Mám ji stále po ruce a používám velmi často. *hej*Jen je otázkou, z čeho a proč vás záda bolí. Abyste si neublížil. Máte vyzkoušené uvolňovací cviky? Videa na Jůtubu i s komentářem.

liska5
hodnocení

0x

Když člověka chytnou záda, často mu pomůže lehnout si na elektrickou dečku a ještě si vzít dva Guajacurany. Chce to ale tvrdší lůžko. Jinak je potřeba odstranit stres a starosti, které to většinou vyvolají. Jakmile akutní bolesti pominou, cvičit a cvičit podle rad fyzioterapeuta. To je moje zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]