Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propadlý kredit

Od: krdit odpovědí: 8 změna:

Co přesně znamená hláška: "Platnost kreditu do ..."?

Co se stane, po tomto datu, že si člověk nezavolá je jasné, jak kredit obnoví? Stačí regulérně dobít nebo se to musí řešit přes infolinku operátora?

Proč je platnost kreditu omezena?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Přesné informace by Vám měl dát operátor, volání operátora je zdarma. PT /stařenka/

kredit
hodnocení

Koukal jsem na web operátor O2 a ve FAQ to nemají. Nemá někdo zkušenost s O2 a propadlým kreditem?

vosikac*

Zavolejte na péči o zákazníka 800 123 456 a budete to vědět jistě a hned ;)

kredit
hodnocení

Já tam právě nechci volat,aby si nemysleli, že jsem mago...

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Pokud Vám zbude třeba 100kč a a nabijete si po platnosti za 300kč, budete mít kredit 400kč. Takže stačí pouze dobít pro obnovení nevyužitého kreditu;)

kredit
hodnocení

Já myslím, že to je jinak. Když kredit propadne, tak se začíná od nuly, takže když pro propadnutí nabiji za 200 tak mám dvěstě

vosikac*

To by bylo docela nefér, nemyslíte!?

marenka*
hodnocení

2x

;)

Platnost Twist SIM karty a kreditu

Platnost kreditu na Twist SIM kartě je 12 měsíců. Kdykoliv během této doby je nutné svůj Twist kredit dobít některým z těchto/... - dobitím minimální částkou 200,- Kč je zahájeno další 12 měsíční období.

Pokud si během těchto 12 měsíců svou Twist kartu znovu nedobijete, všechny služby sítě T-Mobile vám budou zablokovány. Jejich odblokování je možné do 30 dnů dobitím Twist karty. Pokud kartu nedobijete ani během této lhůty, zbývající kredit propadá a vaše telefonní číslo bude zrušeno.
O blížícím se konci 12-měsíčního období budete informováni prostřednictvím SMS zprávy 6 dnů a 2 dny před ukončením 12-měsíčního období.

Znění SMS:
" Vazeny zakazniku, nezapomente si nejpozdeji do dd.mm.rrrr, hh:mm dobit vas kredit. Jinak vyprsi vase lhuta pro dobiti a nebudete moci volat ani posilat SMS."

Pokud jste vyčerpali celý kredit před uplynutím 12-měsíční lhůty, ale dosud jste si kredit nedobili, můžete nadále přijímat hovory a krátké textové zprávy (SMS), ale nemůžete sami uskutečňovat hovory (s výjimkou tísňového volání, volání na 4602 - Credit service, volání na 4601 - Credit info a do Zákaznického centra T-Mobile 4603).
Pokud kredit klesne na 30 Kč, bude vám před odchozím hovorem přehrána zpráva upozorňující na nízký kredit. Pak je nutné T-Mobile Twist kartu co nejdříve dobít. 60 sekund a 30 sekund předtím, než je kredit vyčerpán a hovor přerušen, budete upozorněni krátkým pípnutím.

t-mobile.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]