Nejste přihlášen/a.
Asi před dvaceti roky vyhrál kamarád 64 milionu ve sportce Ze života mu a jeho rodině lidé udělali peklo.
Na výhry jde obvykle polovina toho, co tam lidé vloží. Proto je skvělý podnikatelský záměr ne sázet, ale založit si sázkovou kancelář.
Nechci rýpat, ale nepleteš si sázky a loterii? U sázek naopak můžeš docela prodělat jako pořadatel.
Potřebuješ zkušené bookmakery cs.wikipedia.org/...
U sázek se pružně mění kurz, aby arganizátor vyhrál v každém případě. Ale samozřejmě, pokud toto nedělá, tak může i prodělat, ale takoví snad v sázkovém byznysu nejsou.
I když tuším, že jednou náš stát vydal nějakou loterii, kde úředníci neznali počet pravděpodobnosti a stát na tom prodělal. Nějak si nemohu vzpomenout, jak se ten nesmysl jmenoval.
Ale ten kurz se nemění pružné, a už vůbec né z důvodu, aby kompenzoval případné ztráty.
kurz se mění primárně proto, že se průběžně mění šance na výhru, tedy teď vede u sázkařů Pavel a tak má nicotný kurz 1,1x
Tuším, že si sám odporujete. Kurz se právě proto mění, aby při jakémkoliv výsledku organizátor neprodělal.
Já teda pamatuju Českou Lotynku (terno, tambo lotynka a lambo, to byla ta hezká česká slova), kde to nějak statisticky nevycházelo, ale to nebyl státní podnik. Jinak u loterie je "výhra" jejího pořadatele skoro jistá.
Jinak mám pocit, že kurzové sázky jsou nastavené tak, že nevyhraje ani ten kdo vyhraje, při kurzu 1,05 a 10% manipulačním poplatku taková sázka podle mě nedává smysl. A určitě to mají nastavené tak, aby celkově neprodělali v žádném případě. Vysoké kurzy mohou mít jen na to, na co skoro nikdo nesází.
Ano ta možnost existuje. jestli je to vyšší výhra? neví tchán vyhrál cca 20 000 ve sportce ale týdně do toho vrazil snad pětikilo
Jinak když jsme toto na střední počítali (tehdy byla nejvvyšší možnost výhry asi 200 000kč) a vyšla pravděpodobnost, že do toho člověk vrazí 20 000 000 aby to vyhrál-ale to je jen pravděpodobnost, někomu se zadaří a na poprvé vyhraje a někomu se to za celý život nepovede i když pravidelně sází, kupuje losy ...
ano je možné vyhrát vyšší výhru - např. thán mé dcery velmi vysoko finančně zabezpečený díky svým pracovním schopnostem si koupil rýč v Mountfieldu a nádavkem mu přibalili Ford C-MAX. Poučení z toho - chudý nic nevyhraje, štěstí se lepí na bohaté. Tedy radím tazateli - zbohatni jinak než loterií.
Většinou vyhraje ten, kdo to nepotřebuje nebo úplný trotl, který to stejně rozfrcá. Jednou jsem se dala do řeči s paní v trafice, když jsem dávala sloupeček sportky, Ta znala lidi, kteří vyhráli tak před 20 lety nějaké miliony ve Sportce. Výsledek - miliony si rozdělili, zanedlouho se oba rozvedli, našli si nové partnery a když peníze rozfrcali, ti noví od nich utekli a oni se k sobě vrátili, začali bydlet někde v pronájmu. Je to už hodně let, prostě hloupým z toho nic nezbude.
Já sázím docela pravidelně a sem tam chytnu poslední. Rozhodně jsem v minusu.
Můj otec si poprvé v životě dal minulej měsíc jeden sloupec sportky za dvacku a vyhrál 700. Pro důchodce super.
Kolegyně z práce dostala před pár lety k vánocům los Rentiér. Vyhrála právě tu Rentu 100 tisíc každej měsíc na 5 let. Spoří to dětem, v práci zůstala. Druhá kolegyně vyhrála loni na los milion. Vzhledem k tomu, že stavěli barák, tak se stavba jen urychlila a na podzim měli zkolaudováno.No a nakonec kolega, kterej si jen chodí přivydělávat k důchodu vyhrál loni ve sportce 18 tisíc.
Takže semtam to sedne i na normální lidi.
Pre tych, ktori nedavali na matematike pozor :
losovanie ako sazka, sportka a pod je notarsky overene a cisto nahodne. Je teda uplne jedno, ci stavkujete 50 rokov alebo je to vas prvy tiket, sanca vyhrat v danom tahu je vzdy rovnaka. Z toho dovodu ani nemoze existovat ziadny "system", ktorym vyhrate.
Podvodu je taky spousta, vzpomínám si na tutovku, a pak různé telefonní soutěže... třeba kdo se dovolá první ... to už to mohli ovládnout lidi, co se vyznají telefonování. Připojí se do ústředny nadřazeným protokolem a ... je tak přiběhnu frontu, druhak si můžou sami zvolit volající číslo (volajícího
anebo pak podvody s prémiovými čísly 906...
Ale to už je history
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.