Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné vyhrát větší výhru?

Od: tomikk odpovědí: 43 změna:
Dobrý den,
chci se zde upřímně zeptat, znáte někdo někoho, kdo někdy vyhrál nějakou větší výhru? Třeba auto, dům či větší finance?
Zajímá mě to z důvodu, jestli mám zkusit něco hrát a věřit tomu, jestli jsou kolikrát výhry pravdivé nebo vymyšlené?
Děkuji rádcům

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaj*
hodnocení

4x
Ano znám, u nás ve městě...
Je možné vyhrát větší výhru?

petrovic
hodnocení

3x

Jo, u nas v praci konstrukter vyhral s cerpaci stanici to Porsche. Nevim jestli to bylo s Benzinou, nebo Shellkou. Proste to zkusil, poslal jednu SMS a bac. Nekecam. Stalo se to ve zlinskem kraji.

makak
hodnocení

2x
Možné to je, pravdepodobne méně...
gambler
Kdo nesází, ten nevyhraje.

hodnocení

2x

Asi před dvaceti roky vyhrál kamarád 64 milionu ve sportce Ze života mu a jeho rodině lidé udělali peklo.

Nemá se chlubit v hospodě.

lot

Ani nemusí. Stačí koupit pár dražších věcí atd. Komedie o "velké výhře" csfd.cz/...

Naprosto to chápu, nejlepší je mlčet, nikomu nic neříkat jinak se sesype celá rodina (i tu kterou nevidáš) s nataženou rukou že "pár" drobných rozdat neuškodí a nakupovat postupně. Jenže hromada lidí to pokušení neustojí a začne rozhazovat ve velkém.

Pepr: Ten kamarád měl dceru Chicagu a té se pochlubil a ta měla kamarády v ČR...

hodnocení

1x

Nevím jestli je to větší výhra, ale máma vyhrála 20000 ve Sportce. Tak před deseti lety.

riva
hodnocení

1x

Na výhry jde obvykle polovina toho, co tam lidé vloží. Proto je skvělý podnikatelský záměr ne sázet, ale založit si sázkovou kancelář.

ahoj*

Nechci rýpat, ale nepleteš si sázky a loterii? U sázek naopak můžeš docela prodělat jako pořadatel.

Potřebuješ zkušené bookmakery cs.wikipedia.org/...

riva

U sázek se pružně mění kurz, aby arganizátor vyhrál v každém případě. Ale samozřejmě, pokud toto nedělá, tak může i prodělat, ale takoví snad v sázkovém byznysu nejsou.

I když tuším, že jednou náš stát vydal nějakou loterii, kde úředníci neznali počet pravděpodobnosti a stát na tom prodělal. Nějak si nemohu vzpomenout, jak se ten nesmysl jmenoval.

ahoj*

Ale ten kurz se nemění pružné, a už vůbec né z důvodu, aby kompenzoval případné ztráty.

kurz se mění primárně proto, že se průběžně mění šance na výhru, tedy teď vede u sázkařů Pavel a tak má nicotný kurz 1,1x

riva

Tuším, že si sám odporujete. Kurz se právě proto mění, aby při jakémkoliv výsledku organizátor neprodělal.

ml1

Já teda pamatuju Českou Lotynku (terno, tambo lotynka a lambo, to byla ta hezká česká slova), kde to nějak statisticky nevycházelo, ale to nebyl státní podnik. Jinak u loterie je "výhra" jejího pořadatele skoro jistá.

Jinak mám pocit, že kurzové sázky jsou nastavené tak, že nevyhraje ani ten kdo vyhraje, při kurzu 1,05 a 10% manipulačním poplatku taková sázka podle mě nedává smysl. A určitě to mají nastavené tak, aby celkově neprodělali v žádném případě. Vysoké kurzy mohou mít jen na to, na co skoro nikdo nesází.

hodnocení

1x

Ano ta možnost existuje. jestli je to vyšší výhra? neví tchán vyhrál cca 20 000 ve sportce ale týdně do toho vrazil snad pětikilo

Jinak když jsme toto na střední počítali (tehdy byla nejvvyšší možnost výhry asi 200 000kč) a vyšla pravděpodobnost, že do toho člověk vrazí 20 000 000 aby to vyhrál-ale to je jen pravděpodobnost, někomu se zadaří a na poprvé vyhraje a někomu se to za celý život nepovede i když pravidelně sází, kupuje losy ...

hodnocení

1x

ano je možné vyhrát vyšší výhru - např. thán mé dcery velmi vysoko finančně zabezpečený díky svým pracovním schopnostem si koupil rýč v Mountfieldu a nádavkem mu přibalili Ford C-MAX. Poučení z toho - chudý nic nevyhraje, štěstí se lepí na bohaté. Tedy radím tazateli - zbohatni jinak než loterií.

lot

:Poučení z toho - chudý nic nevyhraje, štěstí se lepí na bohaté

Prostě dobrá karma se projevuje různými způsoby. Bohatý sklízí, co zasel.

ahoj*

V tomto případě to vidím spíš na to, že bohatý rád nakupuje, chudý nakupuje málo

hodnocení

1x

Většinou vyhraje ten, kdo to nepotřebuje nebo úplný trotl, který to stejně rozfrcá. Jednou jsem se dala do řeči s paní v trafice, když jsem dávala sloupeček sportky, Ta znala lidi, kteří vyhráli tak před 20 lety nějaké miliony ve Sportce. Výsledek - miliony si rozdělili, zanedlouho se oba rozvedli, našli si nové partnery a když peníze rozfrcali, ti noví od nich utekli a oni se k sobě vrátili, začali bydlet někde v pronájmu. Je to už hodně let, prostě hloupým z toho nic nezbude.

hodnocení

1x

Já sázím docela pravidelně a sem tam chytnu poslední. Rozhodně jsem v minusu.

Můj otec si poprvé v životě dal minulej měsíc jeden sloupec sportky za dvacku a vyhrál 700. Pro důchodce super.

Kolegyně z práce dostala před pár lety k vánocům los Rentiér. Vyhrála právě tu Rentu 100 tisíc každej měsíc na 5 let. Spoří to dětem, v práci zůstala. Druhá kolegyně vyhrála loni na los milion. Vzhledem k tomu, že stavěli barák, tak se stavba jen urychlila a na podzim měli zkolaudováno.No a nakonec kolega, kterej si jen chodí přivydělávat k důchodu vyhrál loni ve sportce 18 tisíc.

Takže semtam to sedne i na normální lidi.

hodnocení

0x
Přemýšlíš špatným směrem. Výhry samozřejmě normálně fungují(tedy pokud ti nepřišel mail, že jsi vyhrál auto, ale musíš si nejdřív koupit deku za 20tisíc). Polož si otázku, jakou šanci máš na tu výhru. U sportky je to na hlavní výhru zhruba 1:14 milionů. Já bych do toho nešel...

Je to jen 1:7 milionům, protože každý Váš sloupeček se účastní dvou tahů.

Tak to už je mnohem vyšší šance :) :)
ahoj*

Ale s počtem sázejících při vysokém jackpotu se také zvyšuje šance na dělení se s někým jiným

hodnocení

0x

Pán z vedlejší vesnice už dvakrát vyhrál ve sportce přes deset milionů.Ale ten sází kolem padesáti tiketů najednou.

ahoj*

Takže za život už mohl procházet třeba 20 000 000 Kč :)

má nějaký systém? :)

Systém asi nějaký má,ale s ním se nikomu nechlubí.Prosázel určitě mnoho peněz,ale i tak se mu to určitě vyplatilo,podle toho jak se postaral o sebe a své příbuzné.

ahoj*

Takze myslis ze je v plusu? Co si koupil, Lambo?

tomikk
hodnocení

Díky za vaše poznatky.
Občas bych ze srandy mohl zkusit nějakou hru, ale nejlépe takovou, kde si nemusím nejprve něco koupit nebo třeba zaplatit tiket.
Existuje vůbec něco takového?
Díky
lot

Soutěže v časopisech, kde se zasílá tajenka.

Musí koupit ten časopis. To není pro něj. ... Leda, že by to vyluštil v Kaufu mezi regálama.

petrm

Country radio má soutěže, pustí písničku, kdo se první dovolá a uhodne např. zpěváka, vyhrává CD nebo vstupenky na koncert.

hodnocení

0x
Znám dva lidi, jeden vyhrál něco přes 40 milionů, druhý necelých osm.
Já tomu moc nedám, vsadím tak dvakrát třikrát do měsíce. Sem tam pětikilo, asi před dvaceti lety 28 tisíc. Myslím si, že už je mám prosázený.

hodnocení

0x

Pre tych, ktori nedavali na matematike pozor :

losovanie ako sazka, sportka a pod je notarsky overene a cisto nahodne. Je teda uplne jedno, ci stavkujete 50 rokov alebo je to vas prvy tiket, sanca vyhrat v danom tahu je vzdy rovnaka. Z toho dovodu ani nemoze existovat ziadny "system", ktorym vyhrate.

Když na jeden tah sportky jeden člověk vsadí jeden tiket a druhý jich vsadí 50,který z nich má větší šanci vyhrát?
ahoj*

Podvodu je taky spousta, vzpomínám si na tutovku, a pak různé telefonní soutěže... třeba kdo se dovolá první ... to už to mohli ovládnout lidi, co se vyznají telefonování. Připojí se do ústředny nadřazeným protokolem a ... je tak přiběhnu frontu, druhak si můžou sami zvolit volající číslo (volajícího:)

anebo pak podvody s prémiovými čísly 906...

Ale to už je history

Ale jo - system je. Máte to v karmě. Jinak nuzákům štěstí nepřeje.

paveldvorak
17.01.23 14:38
hodnocení

0x

je

ahoj*
hodnocení

0x

Co myslíte, jak je zaručeno, že náhodná za ska, náhodný generátor generuje opravdu nahodně? Je na to audit?

Pokud by generoval už vsazené čísla, tak by výrazně zvýšil výnosy provozovateli, neboli snížil vsazené kombinace.

tomikk
hodnocení

Dobrý den, zůstanu u toho pravidla, že co si nezasloužím a nevydělám osobně, to nemám :)
Ale zdraví a spokojený život je jistě přednější, nebo má někdo jiný názor?

hodnocení

0x

Já si myslím, že každý, kdo vyhraje nějakou fakt pálku, je potichu a ani nepípá. Jinak se vyrojí kamarádi a rodina a potřební. Nejlépe, když se v tichosti přestěhuje. Já bych to tedy takhle udělala. *smich2* Takže určitě výherci byli rozumní a nevytrubovali to do světa a nikdo to neví. Třeba. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]