Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skříňky s čipovými zámky - cena

Od: adam* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, samozřejmě jsem to zkoušel hledal, ale zatím jsem nenašel, kolik tak může stát skříňka s čipovým zámkem do firmy, viz obrázek. Zajímá mě cena tak za 10-30 kusů a spíše menší skříňky.

Děkuji

Skříňky s čipovými zámky - cena

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Třeba něco podobného, jako tady, nebo další,...třeba pro bary, pro šatní skříňky...

doplněno 15.01.23 19:21:

A ceny? Na vyžádání...

hodnocení

1x

Ty skříňky do aquaprků a pod dělají ve firmě Frajt v KM. Jezdívám tam na servis, je to vstřícná firma, předpokládám, že se dá domluvit pár skříněk.

frajt.cz/...

BTW - nevěřte těm řečem o složitých počítačových systémech, ty zámky jsou jednoduchý, nejsou online, má to jen baterku

jirib
hodnocení

0x
Musíte mít na síti a puštěný počítač...v případě problému,kdy mu to nepůjde otevřít,vám to vypáčí velice lehce...snad kdyby byla plechová...
1x za rok výměna baterie.
Kamery na šatně nesmí být,nikomu to nedokážete...
Stará klasika na visací zámek je dobrá volba.
Nemyslím si, že by tento typ musel nutně být na síti. Zámek si jen uloží kód čipu, který ho zamkl, a pouze ten stejný ho může odemknout. Na to netřeba žádná síť ani počítač. Navíc tam asi bude uložen nějaký kód "univerzálu".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]