Nejste přihlášen/a.
Zajímá mě jestli dosáhnu stejného nebo podobného výsledku když budu každý den provádět jinou techniku.
Osobně mám vyzkoušený na pravidelné bázi pouze autogenní trénink a výsledek byl už po týdnu fantastický ale pak se mi to dost zprotivilo poslouchat nahrávky se skoro stejným obsahem.
Aktuálně bych to chtěl střídat abych předešel tomu znechucení.
Jde mě o to že je pro mě mnohem snazší dodržet když je to pokaždé alespoň trochu odlišnější.
Nakonec nezbývá nic jiného než to vyzkoušet alespoň na 2 týdny a sám uvidím, každopádně jestli někdo má zkušenosti v tomhle směru tak budu rád za názor
0x
Kdysi jsem se o to zajímal, nemam však osobni zkusenost. Evidentně to máte předepsané psychologem, takže rozhodně je to důležité konzultovat s ním. Jde o potravu pro podvědomí, proto terapie musí být cílená aktuálním potížím aby měla co možná nejlepší výsledky. Totiž kdyby jste to dělal z vlastní iniciativy pro zábavu, rozhodně by jste se na nic neptal a směle experimentoval. Jinak autogen nemusí být s hudbou, po jisté době se dostanete do požadovaných pocitů a stavu snadno i bez toho.
0x
Zpomalit myšlenky. S rychlými těkavými myšlenkami se špatně pracuje, jsou rušivé. V tom pomáhají i jogicke cviky, díky změně prokrvení mozku. Používám cvik Jóga mudra. Určitou psychickou relaxaci, užívání si klidu (i při pohybu), je dobré udržovat celý den.
Nepoužívat negativní a bolestivé myšlenky. K tomu slouží sebepoznání. Rozumět myšlenkám, které způsobují bolest, odstraňovat strach. Žít v přítomnosti a nenechat si svůj vnitřní svět zašpinit odpadky z vnějšího světa, a netvořit vlastní negace. Vzorně si uvnitř uklízet, kontrolovat a pečovat o klid.
Dívat se do co největší hloubky svého srdce. To umí načítat informace z informačního pole.
Po některém cviku z jógy při odpočinku vzniká zvláštní pocit silného klidu. Takový klid lze pomocí vzpomínek víc vnášet do běžného života.
Za hezkou relaxaci považuji radost ze života probuzenou pomocí krásy.
U mne by se při povinném cvičení probouzel odpor, musí to jít od srdce.
Kromě vnitřního klidu mne bavilo učit se věcem rozumět a vysílat lásku k lidem. Jsou to krásné energie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.