Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá bulka na šourku

Od: toskan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den asi 5dní cejtim dole na šourku asi 2cm od stehna kulovitou buličku o prumeru asi 1-2 mm jedna pulka je zevnitř a druhá zvenku je měká.. A je naprvníomak jsem myslel že to je neaký uhr. ale neni . Nemůže to být neaký druh kožní anomálie? a nebo je to vážné? má stim nekdo zkušenost díky..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

*bezim*šupejte k lékaři, může to být tříselná kýla. ;) Pokud by to byla ona, tak v takhle malém rozsahu to bude pro lékaře i pro vás jednoduchá záležitost. Nebojte se.

hop®

Tříselná kýla na pytlíku? *sok*

Každopádně ale souhlasím s cestou k lékaři!

marenka*

Může. google.cz/...

v horším případě se může jednat o rakovinu varlat, ale to jsem nechtěla říct. *zed*

hop®

Ano, může, ale myslím, že by tazatel zaznamenal změny i jinde (a asi dříve). Může se jednat třeba o nezhoubný aterom, ale jsem rád, že jsme se shodli alespoň na tom lékaři! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]