Zdravím všechny. Potřebuji se na něco zeptat, abych měla klidné spaní.. Rychle jsem vstala z postele a pak se pro něco ohnula, ucítila jsem silný tlak v hlavě, jako by měla bouchnout. Sice jsem žádnou následnou bolest necítila ale i tak mám menší obavy. To co jsem teď popsala se stalo cca 2 týdny zpět. Dnes jsem se ale ohnula a při tom zakašlala, vystřelil mi zase silný tlak do hlavy, když jsem začla kašlat a mám teď zase strach.. :/ Jsou mé obavy na místě? Cítila bych silnou bolest i při slabší mrtvici? Jak se to projevuje? Díky.
U mrtvice rozhoduje prvních 50 minut. Jestli máš čas psát na poradnu tak ti odpovědi budou k ničemu. Buď to mrtvice nebyla nebo už je po měsíci stejně pozdě.
Zdravím. Opět další dotaz pro pana MUDr. Tady můžeme pouze hádat. Jak se projevuje slabá mrtvice? Při lehčí formě cévní mozkové příhody může pacient pociťovat pouze bolesti hlavy a závratě, může také dojít k zvracení. Také si pacienti stěžují na rozmazané či dvojité vidění.
Ne, neposílám ten odkaz, abych si z vás dělal legraci, ale abych vám ilustroval, že bez odborného vyšetření to nepozná ani odborník, natož rádci na dálku z popisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.