Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naráz do ledvin

Od: dala odpovědí: 7 změna:
Zdravím, dnes ráno jsem ležela naboku v posteli a manžel měl nějaké divoké sny a rukou mi zatlacil na bok a odrazil se jakoby na druhou stranu postele :zed: nebolelo mě to nějak, spis takový tlak. Mám teď strach jestli mi nemohl poranit nějaký orgán/ledvinu? Občas mě teď tak pichne v zádech na té straně u žeber tak mám strach. Muž má 99 kg.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A to si fakt myslíte, že Vám tu někdo stanoví diagnózu skrze písmenka na netu? Nikdo přece nedokáže takhle posoudit Váš zdravotní stav před ,,nárazem´´ intenzitu nárazu ani jeho následky- Pokud máte problémy, skočte si na pohotovost,

hodnocení

1x
Dobrý den.
Pokud máte strach, běžte k lékaři.
My Vás tady nevyšetříme a křišťálovou kouli také nemáme.
Může to být naražené?... *nevi*

etana*
hodnocení

1x
Kolik vážíte vy?
dala
15.01.23 00:55
hodnocení

53
etana*

Oukej, takže stokilový chlap se rukou odrazil od třiapadesátikilové, tedy útlé lehké ženušky a místo aby ji tím srazil z postele, sám se odrazil až ke zdi. Jako vážně?

Někdy si říkám, zda tyhle dotazy na naprosté zdravotní ptákoviny generuje nějaký automat či co.

ahoj*
hodnocení

1x

Odražená ledvina bolí fest a krvácí do moči, to bezpochyby nemáte. to by vás musel pořádně nakopnout.

Nejhorší je smrt z vyděšení, neboli stres, takže pokud máte strach, tak si k tomu doktorovi zajděte a vyslovte podezření na odraženou ledvinu, a on vám to na 90% vyloučí a budete mít klid. Třeba máte v ledvině kameny, kdo ví. Jeden rengen navíc nikoho nezabije.

hodnocení

0x

Nejspíš ne, spíš jste si jen pohnula zády, ledviny jsou pod zádovými svaly dobře schované a jen tak nějaký tlak nebo rána je nepoškodí. Ale zajděte si k lékaři, udělá Vám ultrazvuk a ledviny prohlídne. Možná místo praktického zkuste gynekologa, ten mívá ultrazvuk v ordinaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]