Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pracoval jsem se skelnou vatou, měl jsem respirátor FFP3, občas jsem se nadechl i bez něj, poradíte mi jak si nejlépe očistit (detoxikovat) plíce? děkuji všem za rady
Nikdy jsem na práci s vatou nepoužíval respirátor a jsem OK . NEŘEŠTE takovou kravinu-je milion další škodlivých věcí , které neřešíte!
JInak nejhorší je pak smrt z vyděšenosti kam asi spějete!
Souhlasit můžete a nemusíte jsou sice předepsány OOP ale ...kdo je připodělaný bere si atom bordel i když se třeba jen dívá na osinek! A jestli v díně máte či ne OOP je jen na Vás, mne to nezajímá jen jsoem psal svou zkušenost a co si o tom myslím tím spíše že jde jen a pouze o nározovou práci kdy už nikdy tazatel s tím pracovat nebude !
Je pořád milion pět dalších mnohdy i horších věcí než se párkrát nedechnout čistého vzduch bez repirátoru byť i při práci s v vatou. A jen tak mimo dnes se snad 90% používá jen MINERÁLNÍ vata a nikovil skelná, tedy pokud se nelikviduje někde při rekonstrukci
Tady píšou, že minerální vata se dělí na skelnou a kamennou. Takže skelná minerální vata? Nejsem stavař, jen čtu.
Asi takhle někteří výrobci dodnes používají výraz sklená vata, ale je to spíše vzhledově i na omak skoro jako obvazová vata. Skelná vata která byla opravdu skelná-tak byli i střípky skla , trny , skleněná vlákna skla-tak .tato se dnes už mimo speciální aplikace nepoužívá -naposledy jsem ji viděl v učení před víc jak 40 roky.
Jinak to co jsi dal v odkazu z Wiki -ten snímek z mikroskopu-tak vypadala ta sklená vata na pohled bez lupy či mikroskopu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.