Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesco nákupy - tesco aplikace

Od: ahoj* odpovědí: 7 změna:

Používáte někdo aplikaci tesco nákupy?

jak se výrobek přidává do oblíbených - do toho srdíčka? Ví někdo? Zdá se mi, že jsem buď blbej, anebo to přes tu aplikaci nejde...

Tesco nákupy - tesco aplikace

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, najdete si produkt, tam vidíte srdíčko a na to klepnete (musíte se trefit hodně přesně). Následně ten produkt najdete v Oblíbené. Zdravím!

doplněno 13.01.23 23:21: Tak jsem to zkusil a v aplikaci to je porouchane. Pokud by to fungovalo správně, tak na stránce vybraného produktu je na pravé straně nahoře obrys srdíčka, který se vybarvi po kliknutí. Zkuste to na stránce Tesco v prohlížeči a “apku” nepoužívejte.
doplněno 13.01.23 23:30: Tak je to nefunkční i v prohlížeči. Princip jsem popsal dobre, ale funkčnost neovlivníme. Zkuste to později.
ahoj*
hodnocení

Kéž by, ale není tam...

může někdo poslat screenshot, kde to má být? Aplikace iOS apps.apple.com/...

Tesco nákupy - tesco aplikace #2
ahoj*
hodnocení

Už to zkouším asi rok a i jsem jim asi i psal, bez odezvy. Od verze 4.0 aplikace to celé podělali a i třídění podle jednotkové ceny (za kg, ml)...

Že zrovna tesco nemá pár (desítek) milionů na vyvinutí funkční aplikace je k pláči.

ben®
ahoj - já používám radeji Kosík a ten funguje v prohlížeči skvele, ale aplikace zlobí. Rohlík je dráhy, ale v prohlížeči i apka funguje.
ahoj*
hodnocení

Pokud jsem se párkrát díval na rohlík, tak ty ceny byly něco šíleného :). To bych ocenil zejména jako akcionář košíku. Cílovka jsou asi lidé, kteří neumějí počítat, nebo vážně nevím.

tebi
hodnocení

0x
Do Tesca chodím výjimečně, všimla jsem si, že nutí zákazníky tu jejich aplikaci, či co. Bez toho nakoupím výrazně dráž -uz k nim nikdy nepůjdu - letáky nečtu, nezájem .Ostatní to dělají podobné, ale nejsou až takoví vyděrači, že do slev nezařazují téměř vše. Takže k čemu máte nějaké srdíčka?
ahoj*
hodnocení

Ty srdíčka byly určeny k tomu, aby sis naházela svoje oblíbené potraviny do nějakého seznamu, jenže oni to dělají asi v maďarsku ty aplikace, protože to je fakt jako na hlavu :) Pokud ještě ty aplikace a kupony nebyly, tak jsem měl vytištěný čárový kód klubové karty přímo na kreditní platební kartě, takže i tak jsem s tím neměl problém.

Samozřejmě je to tvoje volba, kde nakoupíš a jestli se naučíš. Oni si samozřejmě hrají na věrnost čím víc tam nakoupíš tím víc dostaneš slev. Tím tě nutí abys nenakupovala jinde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]