Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si ověřit jestli má zájem?

Od: cjj odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
minulý týden jsem měl schůzku s jednou fajn slečnou, myslím, že jsme si to užili oba. Už jsme se předběžně domluvili, že se uvidíme znovu. Začátkem týdne, jsem se ji zeptal, kdy by měla čas, ona hned vyplivla datum i čas...takže v tomhle problém není.
Spíš nedokážu odhadnout, jestli má zájem a o co má zájem. Když holka měla zájem a byl z toho vztah, tak napsala sama hned po schůzce. Což tady ta jako ne. Na druhou stranu vím, že má hodně práce a že i když je mladá tak facebook nepoužívá vůbec a messenger si tak půl hodiny denně.
Ale taky se přiznám, že mám s ní trochu strach flirtovat, moc ji neznám, ale přijde mi taková vážná, nebo bavili jsme se furt o něčem, ale přišlo mi to strašně seriozní. Pak jsem jsem s ní trochu zkusil flirtovat ve zprávě, to poslala vysmátý smajlíky a když jsem to chtěl nějak rozvinout tak to přešla a reagovala na jinou zprávu. Mám trochu pocit, že když na ni něco zkusím - jak chytnout ji za ruku nebo tak. nedopadne to. Vlastně nevím co čeká, jestli se chce bavit protože ji to baví a nic víc od toho nečeká, nebo max. přátelství?
Strašně se mi líbí a chtěl bych to nějak rozvinout, ale nevím jak si ověřit, jestli to myslí vážně nebo ji na tom nějak záleží. Jsme na zítra předběžně domluvení, je domluvený den, čas, jsme předběžně domluveni i na místě, ale to není upřesněno, vzhledem k tomu, že máme oba auta, předpokládám, že se můžeme domluvit operativně. Ale přemýšlím právě, jestli ji mám napsat a nebo počkat, jestli napíše sama, co ten zítřek případně pokud by napsala ten den.
Začal jsem to nějak řešit, protože si píšu ještě s jednou holkou, s tou jsem se seznámil v obchodě, ještě jsme se neviděli, jen si píšeme, je to cizinka. Ale ta konverzace je taková jiná, že mám pocit, že můžu napsat cokoliv a ona mi to stejně osrdíčkuje a nemusíme se bát nějaké negativní reakce. A i když si píšeme v angličtině, což je přece jen složitější, než komunikovat mateřským jazykem, tak mi to příjde lepší jak s tady tou slečnou českou na kterou mám zálusk.
Jak si tedy ověřit jestli má zájem a je to jen pevná brána která se chce nechat dobýt a nebo je jí to prostě šumák?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, takže, máte zájem o dvě slečny najednou, jedna je asi jednodušší "srdíčková" cizinka a ta česká holka bude asi více "studenější" intelektuálka. No jo, ale o co jde Vám? Plánujete svatbu, děcka a lásku na celý život? Nebo jde jen o to dostat se slečnám pod kalhotky a ta česká je blíže? Až si to ujasníte, tak podle toho pokračujte. Zdravím!

hodnocení

2x
A co to místo vymejšlení nesmyslu prostě nechat plynout prostě si sní začni a bud to pude nebo nepude

ltz
hodnocení

1x
Možná tu samou otázku si klade i ona - kdoví jak on to se mnou mysli. Ale když svolila s druhou schůzkou, tak by to mohlo být nadějně. A také každá holka, žena není stejná. Ta předešlá vám hned po schůzce napsala první, jiná spíše zase čeká na odezvu od chlapa. Potřebuje mít jistotu, ze má fakt zájem. Tak ji klidně napište a nečekejte. Zvlášť když to první setkání se podle vás vydařilo.

hodnocení

1x

Nerobte z toho vedu. S tou prvou si dajte stretnutie ako je naplanovane, skuste ju chytiti za ruku, pobozkat na zaver, podla toho sa uvidi.

Sucasne si dajte rande aj s cudzinkou z obchodu, rovnaky postup.

hodnocení

0x

Dobrý den. My ji neznáme, do hlavy jí nevidíme. Pokud se sejdete, komunikujte o tom, co Vás zajímá. Jen tak se dozvíte, jak to s Vámi myslí. Zda chce vztah, nebo jen kamarádství atd. Nevycházejte z toho co si napíšete. Ne každý si chce dopisovat a sdělovat své pocity písemně.

hodnocení

0x

"...s tou jsem se seznámil v obchodě, ještě jsme se neviděli, jen si píšeme..."

Můžete trochu vysvětlit tuhle Vaší větu*sok*? Nějak mi to není jasné.

cjj
hodnocení

No, šel jsem si nakoupit, potkal jsem ji u pečiva, líbila se mi, tak jsem si na ni vzal kontakt.

"...ještě jsme se neviděli..."

Ahááá ! Takže vy jste se potkali v obchodě při nakupování a při tom jste se neviděli, ale přesto se Vám líbila. A i když jste se neviděli, tak Vám dala kontakt. Nic ve zlém, ale chápu to čím dál, tím méně. *zmateny*

Hele, že Vy si z nás děláte srandu :-D

ben®

magdon - to bude asi tak, že se od té doby někde (v restauraci, v kině apod.) znovu spolu neviděli (ještě nebyla schůzka).

cjj
hodnocení

Přesně jak píše Ben.

cjj
hodnocení

Tak jsem byl s tou pevnou bránou v pátek na kávě..podruhé a posunulo se to, že jsme se líbali, byly doteky, drželi jsme se ruce. Fantazie. Povídání bylo taky fajn. Konečně se to někam posunulo jsem si říkal a byl jsem fakt rád. Za 48 hodin mi napsala, že v tom nechce pokračovat, protože je čerstvě po rozchodu (to jsem věděl, ale nepřikládal jsem tomu důležitost) a že prostě teď nechce vztah, takže nechce aby ty schůzky pokračovaly tímhle stylem a nechce mě zranit. Tak jsme si to nějak vyříkali, že určitě na ni nechci tlačit, ale zároveň cítím, že si rozumíme a byla by škoda to utnout. Tak teď si celkem píšeme jako by nic. Mám v tom zmatek :DD

Kdybych měla být Vaší velkou touhou a přitom jste mě nazýval "pevnou bránou", kopla bych Vás do řiti. Nevypadá to opravdu, že by z Vás láska ukapávala. ;)

Ta cizinka u pečiva? Ta bude asi ke všemu svolná, jen aby se dobře usadila. Podívejte se na pana Ovčáčka, oženil se s cizinkou, ona si dokonce přivedla i děcko, takže on se nemusí nijak namáhat. A jsou v pohodě.

Takže záleží opravdu na Vás. Zda jednoduchou, ale podnikavou cizinku, nebo spíš vážnou a přemýšlející dívku. Jaga.

cjj
hodnocení

Když mluvíme o Jirkovi, tak upřesním, že se jedná o cizinku ale z Ukrajiny není. Ale tu teď vůbec neřeším. Spis řeším tu sofistikovanou, která je sofistikovaná až moc.
Na jednu stranu mě odmítne, chápu její důvod. Ale nakonec si píšeme jakoby nic.
Na jednu stranu, jsem trochu rád. Protože jsem byl extrémně nervózní, nechtěl jsem to s ni nějak pokazit a jak mě poslala do háje, tak to ze mě spadlo. Ale opravdu o ni stojím i kdyby to měl být běh na dlouhou trať. Jen sám jsem teď trochu zmatený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]