Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihláška k AČR a zdravotní pojišťovna

Od: angel07 odpovědí: 6 změna:
Hezký den všem. Podal jsem si přihlášku do AČR, dostal jsem termín psychotestu a mám dotaz. Je možné ponechat si zatím svoji dosavadní zdravotní pojišťovnu VZP nebo už to hned začít měnit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do podpisu kontraktu o sluzbe ste stale civil a nic nemenite.

angel07
hodnocení

A je možné i teď mít pracovní úvazek byť je před psychotesty?
vokobere
Ještě vás nevzali, takže pracovat stále můžete. Z práce bych neodešel do té doby, jestli by mě prijmuli po psychotestech.
angel07
hodnocení

Mě skončil před časem pracovní poměr, teď mohu se ucházet o zkrácený, do doby, než budou psychotesty a výsledky ale to je ještě pár týdnů do nich.

Nechte si práci i pojišťovnu, dokud Vás armáda opravdu nevezme. Pak se to všechno vyřeší.

hodnocení

0x

A myslíte že je nutné okamžitě měnit VZP za VoZP Až nebo než budete přijat do služebního poměru , tak Vám sdělí také podmínky zda budete muset změnit ZP.Tedy Vaši stávající za VoZP !

Jinak , povolanci byli automaticky dnem nástupu na VZS u VoZP , při odchodu=propuštění do zálohy se mohli rozhodnout zůstat u VoZP nebo přejít k jiné ZP. Nělteří zůstali , ale většina přešla zpět k VZP kde byla drtivá většina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]