Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, něříkal bych tomu úplně stížnost, ale mám problém s matkou, že mi zakazuje mobil a počítač po 20:30, i přesto že mi bude za 3 měsíce 18. Nepříjde mi to úplně v pořádku, ale možná je to tím že zpadám do této generace která si nedokáže život bez elektroniky představit. Důvodem tohoto bylo, že jsem zaspal 2 dny během 14 dnů a jeden z toho byl pouze tři hodiny. Co se týče známek bych řekl že jsem průměrný žák (dvojky,trojky) a absenci mám velkou protože jsem byl 2 týdny nemocný a trpěl angínou. Když jsem se ptal spolužákům tak jim to přišlo přes čáru. Navíc když jsem zaspal, tak to bylo zrovna po prázdninách takže jsem měl přehozený spánkový režim, ale to mě neomlouvá. Proto by jsem se vás chtěl zeptat na váš názor. Předem děkuji.
Matka má povinnost studenta živit, šatit a všestranně se starat a né prudit, s čím a do kolika si má téměř dospělý potomek hrát. Kór když zaspí jen 2x za dva týdny a trojky považuje za průměr
Vydrž, Prťka, vydrž! Čtvrtrok uteče jak voda a zletilec může snadno vyměnit studium za práci a ubytovnu, kde se problémové matky nevyskytují.
Dobrý den. Berte to jako výchovný element a vzpomeňte si na to, až budete mít své vlastní děti. Každý si o tom může myslet co chce, ale Vy mámu respektujte, dokud nejste schopen se sám o sebe postarat sám, dokud nejste schopen se sám živit, bydlíte u ní atd...Věřte, že toto není žádný problém, problémy teprve přijdou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.