Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace kloubu palce

Od: dada* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz, ohledně operaci kloubu palce u ruky, asi rok mě bolí tento kloub a je mi navržena operace v narkoze, kdy se zpevní kloub palce a pak je ho možno plně používat, má někdo s touto operací zkušenosti, at pozitivní či ne,stále to odkládám,d

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, proč to odkládáte a prodlužujete si bolest a utrpení? Operace v narkoze je běžná, pacient je seznámen s průběhem, je vyzkoušená a pro pacienta příjemnější, protože vědomím "u toho není" Zákrok nesledujete a probudíte se zase na pokoji, odkud Vás vezli na sál a ani bolest necítíte, dostáváte lék proti bolesti. Navíc, v tomto případě nejde o otevírání břišní dutiny či lebky nebo nucený krevní oběh, operatér už to snad alespoň jednou dělal , tak "umřít na palec" by byl fakt pech. Zdravím!

doplněno 13.01.23 18:37:

dada - tak nic, co?

doplněno 13.01.23 18:58:

dada - takto zbytečně trpíte a samo se to asi nevyléčí a ani neodoperuje. Vzmužte se.

dada*
hodnocení

děkuji vám za příspěvek, ale já to mám prostě tak, že kdyby mi to udělali v lokální anestezii je to pro mne v pohodě, protože jsem při vědomí, zákrok proběhne a já jdu po nějaké době domů, pokud je to narkoza,z té mám hrůzu, prostě to mám tak nastavené,nejhorší je pro mne čas před operací,příprava,ležet na vozíku a čekat s čepicí na hlavě a ještě k tomu mám tlak,a po zákroku je to to samé, tlak a hrůza,strach,dělá to pan doktor juřička v chomutově,sám mi volal domů,pak mi volala i sestra,ale řekla jsem,že nevím,tím to asi skončí,nevím,d

nov
hodnocení

0x

A tu operaci lupavého prstu už jste v minulém roce absolvovala?

dada*
hodnocení

ano v září v lokální anestezii, proběhlo v pohodě, pak byla rehabilitace, dodnes s tím prstem cvičím,snad to bude dobré,díky,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]