Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lépe placená práce ano nebo ne?

Od: nik* odpovědí: 9 změna:
Dostal jsem možnost přejít na lépe placenou práci než mám teď.
Oficiálně bych byl na stejné pozici, jen u jiné firmy. Finančně se bavíme o 20% nárůstu v mzdě. Vzali byste to? Momentálně jsem v práci šťastný, bez stresu, mohu si dělat co chci. V nové práci bych se musel zase něco učit, stresovat se, no nevím jestli to stojí za to, ale v mladém věku teď peníze potřebuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Jdi s tou nabidkou za stavajicim zamestnavatelem, at to dorovna.

krtek6
hodnocení

7x

věčné dilema každého jedince...nedostaneš odpověď co čekáš...každý to má jinak

hodnocení

2x

V nové práci budou spoluzaměstnanci taky fajn lidi? Nebo se tam bude závidět, bonzovat, hlídat jeden druhého?

Peníze nejsou všechno. Chodit do práce, kde bude stres není zrovna příjemné. *jasne*

hodnocení

1x

My víme o tom problému o 99% méně než ty a máme rozhodnout? Nu dobrá:

Udělej si nějaký seznam pro a proti, oboduj si to, jak moc je to důležitý a na kolik procent to splňuje ta stará a nová práce a pak to vynásob a sečti.

A nebo to udělej metodou "falešný hod korunou". Urči si ty strany, hoď si korunou a pak se zamysli, jestli se ti ten výsledek líbí nebo nelíbí. A když se ti nelíbí, tak se rozhodni pro to druhé.

hodnocení

1x
Dobry den,zkuste se na vec podivat obráceně
- budete se muset něco nového učit - To bych brala jako pozitivum,nove znalosti jsou pro kazdeho plusove.
Budete se stresovat?- To přece nemůžete dopředu vědět. Je dokonce možné, že vás to bude bavit. Navíc budete lépe ohodnocen,

11.01.23 10:28
hodnocení

0x

ano

paveldvorak
hodnocení

0x

samozřejmě ANO

hodnocení

0x

To je přece normální, že se člověk musí "zase něco učit". Přece si nemyslíte, že si vystačíte celý život s tím, co umíte ze školy?

Já osobně bych do toho šel. Ne až tak kvůli 20 % peněz navíc, ale kvůli novým zkušenostem a právě i kvůli tomu, že se něco nového naučím. Ve vašem případě se hodí i ty peníze.

Jak dlouho jste na současném místě?

asd1
hodnocení

0x

To si musíš rozhodnout sám. Nová supr práce taky může po týdnu skončit že ti řeknou ať zítra nechodíš a budeš rád když tě vezmou zpátky ale 20% míň než máš teď *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]