Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 15.8. mi zaměstnavatel ukončil pracovní poměr s tím, že jsem musel odevzdat přístupovou kartu do zaměstnání, podklady k práci a řekl mi vem si své věci a jdi domů vše ti přijde poštou. Dodnes nic nepřišlo, na emaily nereaguje, co mám dělat? Na úřad práce mě vzít nemohou neboť jako ještě prý pracuju nemám žádný papír o dohodě o ukončení. Měl jsem smlouvu na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíců, na PÚ mi moc neporadili, prý bombardovat bombardovat a pak na inspekci práce když už nic nepomůže. Prý do konce měsíce mám take čas s placením zdravotního a pojistného. Je to pravda? Mám vlastně ted doma jen smlouvu o práci a nemám ani nějak dokázané, že jsem do práce chodil do 15.8. od 3.7., nemůže mně okrást?
Děkuji předem.
Okrást Vás může,když to bude parchant.Na okresních úřadech práce fungujou právníci ohledně pracovněprávních vztahů a jsou zadarmo.Já bych osobně pokud nemá papír s podepsanou výpovědí od vás,tval na tom že jsem pořád jeho zaměstnanec a tím pádem chci výplatu jako bych chodil do práce.Bude oponovat že jste do práce nechodil,ale on vám neumožnil řádně práci vykonávat.Ale to už by asi musel řešit soud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.