Zdravím všechny, potřebovala bych se na něco zeptat. Včera jsme s přítelem byli ve wellnesu a ve vířivce zrovna nikdo nebyl tak nás napadlo zkusit nějaké intimnosti.. No spiše to napadlo přítele ale moje blbost že jsem souhlasila, teď už to nevrátím. Nepoužili jsme kondom a přítel nakonec vyvrcholil, díky bohu jen do vody. Když se na to zpětně kouknu tak vím že to byla blbost, nechápu co nás to napadlo. Můžu otěhotnět? Četla jsem že spermie v horké vodě nepřežijí ale pro klid na duši se raději zeptám. Díky moc, hezký večer.
Můžete. A teď si představte, že po vás dvou jdu do vířivky já, Máňa a Anča. Otěhotníme všechny tři, kvůli Vašemu rozsévači. Voda víří, dostane se všude. Tak už by měl začít spořit na alimenty pro ty, které přišly do vířivky po něm, když je takový bujný. Jaga.
Ale fuj, mám vířivky moc ráda, ale když si představím, co tam nějaký neukojený chlapík zanechá, už je asi vyhledávat nebudu. Nebo Vy byste se v tom po někom jiném v pohodě koupala? Někteří lidé jsou sobci, neohlížejí se na nikoho a na nic. Hlavně, když...
Zdravím, vím o tom ale zajímalo by mě jestli ty spermie umřou už "při styku". Přece jen se ta teplá voda dostala i "tam" takže by ani kapky lásky nemuseli být problém? Ne?
Kdyby měli 37 stupňů jak tu píšete tak k čemu by byl potom sourek? Pokud se nepletu a nespal jsem, tak jsou varlata mimo tělo právě kvůli teplotě, dejme tomu 33 stupňů. A už vidím jak otehotni žena v bazénu nebo vířivce kde byl přední nějakej naruzivy pár či muž.
V horúcej vani, obzvlášť chemicky ošetrenej výrivke majú spermie krátku trvanlivosť. Spermie nemôžu prežiť dlhšie než par sekund vo veľmi horúcej vode. V teplom kúpeli, ktorý nie je príliš horúci, by spermie pravdepodobne prežili iba niekoľko minút. Napriek tomu je veľmi nepravdepodobné, že spermie dokážu vo vode nájsť cestu práve do ženskej vagíny. Takto zapríčinené tehotenstvo je mimoriadne nepravdepodobné, ak nie rovno nemožné.
Avšak ak mal pár pohlavný styk vo vode, šanca na tehotenstvo je podobná ako pri styku na súši. Spermie totiž vstupujú priamo do ženského reprodukčného traktu.
Není moc pravděpodobné, že by propluly bazénem s vodou chlorovanou až k Vám a pak ještě celou tu cestu skrz. Úplně vyloučené to není, ale šance je fakt minimální.
V momentě, kdy "ho" "tam" strčí bez ochrany, můžete otěhotnět. Je jedno, jakým dalším výplachem vaše "ehm" prošla, protože ona nějaká ta spermie z kapiček mohla už projít klidně dál ještě než ho vytáhl. Takže riziko tu je. Zkuste si test...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.