Zdravím, potřebovala bych se zeptat. Mohou to být příznaky tetanie? Mám takovou celkovou fyzickou slabost, jsem pořád podrážděná a lehce od nervu vylítnu. Není mi od psychiky moc dobře a občas se mi zatočí hlava. Taky mívám neklidné nohy a občas někde svalový záškub. Mám taky skoliózu, takže mě může ovlivňovat krční páter. Do toho mám bušení srdce. Beru na to zatím Bigital, který se používá na tlak a nebo na zrychlený tep. Snažím se do sebe dostat magnézium, vitamín D, vápník. Zítra jdu na testy vitaminů a minerálů. Jím Omeprazol, který trochu zamezuje vstřebávání určitých minerálů nebo vitamínů. V poslední době mám opravdu fyzickou slabost, občas cítím menší prokrvení končetin. Jsem taky hodně háklivá teď na hluk, na světlo. Ten hluk mě opravdu dělá špatně na nervy. Mám dojem, že mi chybí Déčko a magnézium. Říkala mi to i léčitelka. Děkuji. doplněno 10.01.23 19:53: Je mi 33 let, měla jsem v poslední době málo pohybu. Mám asi 165 cm a 50 kg. Prodělala jsem v posledním měsíci a půl nějaké virózy, takže jsem nejedla úplně vyváženě. Mám sedavé zaměstnání.
Ale že byste napsala, kolik Vám je let, zda máte nadváhu, jaký je váš životní styl, kolik máte pohybu...Pokud zde máte více dotazů na podobné téma, je to chyba. Stačí jedno vlákno, abychom se orientovali.
Ahoj,včera se tady probirala mořská řasa,chlorella. Mohla by vám doplnit minerály a vitamíny. Ta řasa vám do těla dá tyhle potřebné látky v organické podobě,i když je zpracována do tabletek.Ale organismus všechny ty cenné látky vstřebává se silnějším účinkem.Rozhodně nemá žádné vedlejší účinky.
Pozor na přemineralizování,to se mi stalo,bála jsem se covida,ale byla jsem strašně nachlazená,zánět nosohltanu až do hlavy a léčila jsem se dle telefonu se sestřičkou z alergologie a nosili mi Vincentku,magnezium,aj.MĚLA JSEM PŘÍZNAKY PŘEMINERALIZOVÁNÍ.
Asi jste si z toho moc nevzala, když se ptáte po druhé. Na vysoký tlak je nejlepší zdravá strava a pohyb, pak se to srovná samo. Anebo můžete zůstat tak a léky vám budou přibývat spolu s vedlejšími účinky.
Čím míň člověk dělá, tím míň zvládne, tím je unavenější. Bez aktivního pohybu venku strádá tělo i duše. Pokud máte sedavé zaměstnání a skoliózu, jistě každý den cvičíte rehabilitační cviky. Nebo ne? Neaktivitou si fyzickou slabost nezmírníte, únava z nicnedělání lze velmi rychle přecvičit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.