Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebovala bych se zeptat. Mohou to být příznaky tetanie?
Mám takovou celkovou fyzickou slabost, jsem pořád podrážděná a lehce od nervu vylítnu. Není mi od psychiky moc dobře a občas se mi zatočí hlava. Taky mívám neklidné nohy a občas někde svalový záškub. Mám taky skoliózu, takže mě může ovlivňovat krční páter. Do toho mám bušení srdce. Beru na to zatím Bigital, který se používá na tlak a nebo na zrychlený tep. Snažím se do sebe dostat magnézium, vitamín D, vápník. Zítra jdu na testy vitaminů a minerálů. Jím Omeprazol, který trochu zamezuje vstřebávání určitých minerálů nebo vitamínů. V poslední době mám opravdu fyzickou slabost, občas cítím menší prokrvení končetin. Jsem taky hodně háklivá teď na hluk, na světlo. Ten hluk mě opravdu dělá špatně na nervy. Mám dojem, že mi chybí Déčko a magnézium. Říkala mi to i léčitelka. Děkuji.
doplněno 10.01.23 19:53: Je mi 33 let, měla jsem v poslední době málo pohybu. Mám asi 165 cm a 50 kg. Prodělala jsem v posledním měsíci a půl nějaké virózy, takže jsem nejedla úplně vyváženě. Mám sedavé zaměstnání.
Mám takovou celkovou fyzickou slabost, jsem pořád podrážděná a lehce od nervu vylítnu. Není mi od psychiky moc dobře a občas se mi zatočí hlava. Taky mívám neklidné nohy a občas někde svalový záškub. Mám taky skoliózu, takže mě může ovlivňovat krční páter. Do toho mám bušení srdce. Beru na to zatím Bigital, který se používá na tlak a nebo na zrychlený tep. Snažím se do sebe dostat magnézium, vitamín D, vápník. Zítra jdu na testy vitaminů a minerálů. Jím Omeprazol, který trochu zamezuje vstřebávání určitých minerálů nebo vitamínů. V poslední době mám opravdu fyzickou slabost, občas cítím menší prokrvení končetin. Jsem taky hodně háklivá teď na hluk, na světlo. Ten hluk mě opravdu dělá špatně na nervy. Mám dojem, že mi chybí Déčko a magnézium. Říkala mi to i léčitelka. Děkuji.
doplněno 10.01.23 19:53: Je mi 33 let, měla jsem v poslední době málo pohybu. Mám asi 165 cm a 50 kg. Prodělala jsem v posledním měsíci a půl nějaké virózy, takže jsem nejedla úplně vyváženě. Mám sedavé zaměstnání.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
1x
" Mohou to být příznaky tetanie?"
Tento dotaz směřujte i s popisovanými příznaky svému lékaři.
Ten je fundovaný.
Léčitelka nebude ta správná cesta.
Tento dotaz směřujte i s popisovanými příznaky svému lékaři.
Ten je fundovaný.
Léčitelka nebude ta správná cesta.
stir®
0x
pb®
0x
Čím míň člověk dělá, tím míň zvládne, tím je unavenější. Bez aktivního pohybu venku strádá tělo i duše. Pokud máte sedavé zaměstnání a skoliózu, jistě každý den cvičíte rehabilitační cviky. Nebo ne? Neaktivitou si fyzickou slabost nezmírníte, únava z nicnedělání lze velmi rychle přecvičit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]