Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň, mal by som na Vás jednu otázku. Ráno sa mi začalo čkať, trvalo to pomerne krátku dobu. Napil som sa vody vo väčšom množstve, prešlo to. Potom sa mi nečkalo dlhšiu dobu, potom to začalo zas. Zase som to zastavil vodou, asi po 10 minútach to začalo zas. Myslím že keby som to nezastavoval vodou, čkalo by sa mi stále od rána až do noci. Pamätám si že kedisy sa mi čkalo 2 hodiny v kuse a potom to prešlo. Teraz to však samé neprechádza a raz(možno pred dvoma rokmi) som už aj bol v nemocnici-čkal som veľmi dlho, dokonca aj keď som spal. V nemocnici ma nechali ležať dva dni, po čase to same prešlo. Možno je to divná otázka ale neviem fakt čo mám robiť. Mám ísť za doktorom alebo čo? A neviete čo je to za problém? Ďakujem za odpoveďe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.