Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na dárek pro dítě

Od: miguel® odpovědí: 15 změna:

Ahoj. Když se dítě k ničmu nemá, ale nakonec propadlo rubikově kostce, co byste doporučili jako další rozvojový dárek?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

3D hlavolamy (podle věku)

hodnocení

Napadlo mě. Zkusím něco najít. Díky.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, hudební nástroj (pianko/klávesy, flétnička, kytara, ukulele). Zdravím!

doplněno 10.01.23 14:21:

Možná kluk poslouchá Pokáče, který hraje na ukulele a chtěl by si to zkusit. A ukulele zřejmě ani není moc drahý nástroj.

hodnocení

To by ho možná mohlo chytnout. Zkusím hudebniny. Díky.

hodnocení

1x

Tenisovou raketu, nebo kolečkové brusle ;)

hodnocení

Nesportuje.

hodnocení

1x

Co se tyka sportu sportu/pohybu tak me hodne pomohla virtualni realita i kdyz to hodne lidi odsuzuje (s tim ze je to porad hrani jak na pc). Na sport jsem nikdy nebyl, maximalne rekreacne jako dite, kolo to same. Fitko/posilovna a celkove cviceni tak to uz vubec neni pro me. Navic z detstvi k tomu mam odpor kdy me doslova nutili cvicit pod vyhruzkami z duvodu spatnych zad. Takze kdyz to shrnu tak jako pohybovy aktivity mam pouze turistiku a sem tam jsem chdoim plavat. Jinak klasika PC hry.

Co jsem si koupil VR bryle (meta quest 2) tak jsem naopak vice "propadl" prave hodne pohybovym a fyzicky narocnym hram. Napr ted casto "hraji" box fitxr (je to na zpusob hry beat saber). A i kdyz je to v podstate cviceni v posilovne tak mi to vubec nevadi. Prave ze naopak. Jelikoz to povazuji za hrani kde abych mel lepsi skore tak se musim fyzicky zlepsovat.

hodnocení

0x
Dobrý den,sice jste neuvedl věk dítěte,lze ale jeho vek odhadnout vzhledem k oblibě rubikovy kostky,kolem 6ti let výše. Doporučila bych knížku pro rozvoj dětí v tomto věku s názvem : Kdo jsem. Knížka pro úspěch,štěstí a rozvoj dítěte
10.01.23 14:19
hodnocení

Je mu 14.

agatinsvet.cz/...
Můžete zkusit..
makak
Než takové jednorázové tak radši ne o takoveho, je tam daleko vic obtiznosti... hlavolamy.heureka.cz/...

hodnocení

0x

Prostorové hlavolamy by byly, myslím, velice vhodné. Hračkárny a e-obchody mají hodně širokou nabídku.

id
hodnocení

0x
Nejhorší je když se sedí na zadku. Když syn nesportujte, začněte s ním. Potřebuje vzor, sám nezačne. Zatím běh, pak kolo nebo kolečkové brusle i plavání je vhodné. Dejte mu vybrat a prizpůsobte se.

hodnocení

0x

Trochu jinou Rubikovku.

Nebo obchod.cubemania.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Jako ve 14 a nehýbe se? To si nedovedu představit. To z něj bude měkouš. To nemá ani kolo, nekope do balónu, nelyžuje, neplave, nechodí na túry, ani nehraje florbal nebo pinec? To se pak snadno kupují dárky: cyklistické rukavice, balony, pálky na pinec, hokejky, rukavice na běžky, blikačky na kolo, dresy, batůžky, spacák... Tak aspoň šachy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]