Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Když se dítě k ničmu nemá, ale nakonec propadlo rubikově kostce, co byste doporučili jako další rozvojový dárek?
Dobrý den, hudební nástroj (pianko/klávesy, flétnička, kytara, ukulele). Zdravím!
Možná kluk poslouchá Pokáče, který hraje na ukulele a chtěl by si to zkusit. A ukulele zřejmě ani není moc drahý nástroj.
Co se tyka sportu sportu/pohybu tak me hodne pomohla virtualni realita i kdyz to hodne lidi odsuzuje (s tim ze je to porad hrani jak na pc). Na sport jsem nikdy nebyl, maximalne rekreacne jako dite, kolo to same. Fitko/posilovna a celkove cviceni tak to uz vubec neni pro me. Navic z detstvi k tomu mam odpor kdy me doslova nutili cvicit pod vyhruzkami z duvodu spatnych zad. Takze kdyz to shrnu tak jako pohybovy aktivity mam pouze turistiku a sem tam jsem chdoim plavat. Jinak klasika PC hry.
Co jsem si koupil VR bryle (meta quest 2) tak jsem naopak vice "propadl" prave hodne pohybovym a fyzicky narocnym hram. Napr ted casto "hraji" box fitxr (je to na zpusob hry beat saber). A i kdyz je to v podstate cviceni v posilovne tak mi to vubec nevadi. Prave ze naopak. Jelikoz to povazuji za hrani kde abych mel lepsi skore tak se musim fyzicky zlepsovat.
Jako ve 14 a nehýbe se? To si nedovedu představit. To z něj bude měkouš. To nemá ani kolo, nekope do balónu, nelyžuje, neplave, nechodí na túry, ani nehraje florbal nebo pinec? To se pak snadno kupují dárky: cyklistické rukavice, balony, pálky na pinec, hokejky, rukavice na běžky, blikačky na kolo, dresy, batůžky, spacák... Tak aspoň šachy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.