Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress Unknown message type, please check it on App

Od: tomkk® odpovědí: 16 změna:

Zdravím, od některých prodejců aliexpress se mi v messages místo zprávy objeví hláška "Unknown message type, please check it on App.". Většinou jsou to nabídky, tak to neřeším, nyní ale tato nezobrazitelná odpověď podle náhledu obsahuje zprávu, že mají 12 dní prázdniny, ale v náhlefu není celá. Je nějaká možnost jak zprávy zobrazit na webu, tedy, aniž bych si mobil zasvinil další aplikací?

Aliexpress Unknown message type, please check it on App
Aliexpress Unknown message type, please check it on App #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jim právě začaly Vánoční svátky a v tu dobu je většina obchodů zavřená. Oni opravdu nepracují a slaví. Tudíž ani neodpovídají na zprávy, mají to vypnuté. Ne všichni, ale většina. Takže budete zřejmě muset počkat až ty svátky skončí, a znovu prodejce kontaktovat.

hodnocení

To vím, v tom problém není. Mně vadí, že v messsage centru obecně už je cca polovina zpráv nečitelná a nahrazena textem "Unknown message type, please check in on APP."
A jako nechápu, proč si cpát appku Alíka do mobilu kvůli tomuto.

Ale vždyť Vám to píšu, v Číně jsou teď svátky a tak to mají všichni vypnuté a v tom případě se Vám objevuje ta zpráva, o které píšete. Nic si instalovat nemusíte, stejně by Vám ten prodejce asi neodpověděl. Já teda také hodně nakupuji a schválně jsem se dívala, jestli se mi objeví to co Vám, a nic takového se mi neobjevuje. Ale z dřívějších zkušeností vím, že v tomto období mají ty svátky a že nepracují. Ani objednané zboží neodesílají. U objednávky se objeví vysvětení, že u nich probíhají svátky a že odesílání balíčku bude opožděné. Tak stačí vydržet a nemusíte si cpát do mobilu žádnou aplikaci. A navíc by Vám v tomto případě asi stejně nepomohla.

hodnocení

To si nemyslím, že text nevidím kvůli svátkům a něčemu vypnutému. Takto už se mi zobrazuje polovina zpráv minimálně rok. Tu appku jsem si do mobilu schválně na vyzkoušení nainstaloval a tam se zobrazuje bez problému celá.

Hlavně že jste to vyřešil. Akorát jste se mohl teda zeptat už dávno. Ty svátky totiž v tuto dobu v Číně opravdu jsou a oni opravdu v tu dobu slaví a neobchodují. Tak proto jsem já, i ten druhý rádce odpovídali ve stejném smyslu.

hodnocení

Pořád si nerozumíme, já neřeším tyto svátky a nepotřebuji se prodejce na nic ptát. Řeším problém, že na webu aliexpressu se mi polovina zpráv (a některé mohou být důležité) nezobrazuje a nutí mě tak jen kvůli čtení zpráv si do mobilu instalovat jinak nepotřebnou aplikaci. Rád bych našel řešení, jak tyto zprávy zobrazit v PC a nemuset tu appku v mobilu mít.

Aha! Tak jelikož jsem tento problém ještě za celé ty roky neměla, tak Vám v tomto případě nepomohu. S AliEpressem mám hodně zkušeností, ale takovýto problém jsem zatím ještě řešit nemusela. *co*Snad Vám teda pomůže někdo jiný.

Ale schválně jsem se podívala na svůj účet do zpráv a to samé se mi objevuje také. Ale já mám možnost napsat prodejci zprávu. Akorát nikomu nic psát nepotřebuji. Dívala jsem se, a je to hlavně u těch prodejců, kteří mi něco nabízí koupit, teda jejich reklama a to vidět nepotřebuji. Také jsem se dívala jestli má někdo ten samý "problém"i v jiné zemi a zjistila jsem, že ano a že to není nic nového. reddit.com/...

Přeposlala jsem Vám diskuzi a ta je dokonce jeden rok stará. Mně osobně tohle teda vůbec nevadí a shválně se kouknu za měsíc, jestli to bude pokračovat, nebo ne.

hodnocení

Na google jsem samozřejmě před položením dotazu hledal a diskuzi našel, ale překvapilo mě, jak málo se to řeší. Ono jsou to sice většinou jen reklamní nabídky a slevové kupóny, tak to tak nevadí, ale prostě mi to nedává smysl, že mi prodejce pošle zprávu, která v tom nejběžnějším webovém rozhraní není čitelná. Možná je v tom snaha vecpat se lidem do mobilu, protože při nákupu přes appku jsou tam často oproti nákupu přes web slevy, tedy zájem na instalaci appky zjevně mají.

paveldvorak
hodnocení

0x

čína slaví celý leden

objednávat až v únoru

hodnocení

0x

A co nainstalovat a použít aplikaci přímo z Microsoft store?

hodnocení

Tohle mě zaujalo, ale nenašel jsem jinde, než na MSstore. Jinde jen neohrabaná emulace android (možná i toto). Na MSstore mě ale nepustí, protože trvají na ověření přes telefonní číslo, a to já jen tak někomu, s kým jsem nespal, nedávám.

Tak to nechápu, já normálně klikl na stáhnout, hned se nainstalovala app. normálně funguje /be zadávání nějakého tel.čísla

Aliexpress Unknown message type, please check it on App #3
12.01.23 22:23
Aliexpress Unknown message type, please check it on App #4
hodnocení

Já store nikdy nepoužil, přihlásil jsem se nějakým svým starodávným účtem, napřed mi pro ověření poslali kód na email, a pak stejně ještě chtěli číslo. Ať si trhnou.

evazkolina
hodnocení

0x

Zprávy please check it on App se mi objeví většinou po objednání zboží (nebo i později) u prodejce, který si váží mého nákupu a dává mi osobní slevu pro další nákup. Přečíst si mohu tuto zprávu pouze v mobilní aplikaci Aliexpressu, v PC je jen náhled. Někdy, zvláště u větších objednávek, jsou slevy docela dobré. Ale ostatní komunikace s prodejcem z mé strany i z jeho jsou v PC dobře čitelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]