Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůže Chlorella?

Od: fany odpovědí: 5 změna:

Zdravím, Chlorella Bio, 1000 tablet, co mohu očekávat po jejich využívání? Díky za názory, mám nadváhu, špatné jat. testy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Chlorella je dobrý doplněk stravy , ale v nadváze nepomůže . Musíte se hýbat , jíst víckrát denně po menších dávkách a hlavně omezit průmyslové potraviny . Dodržovat pitný režim

hodnocení

1x

Chlorella na hubnutí sice nepomůže, ale je velmi prospěšná zdraví. Sama ji jím a jsem spokojená. Já jsem ale docela zdravá, tak nevím, jestli má účinky na játra. Ale já například lépe chodím třeba na záchod. Nejím ji v jednom kuse, ale mám ji pořád doma po ruce, a třeba jednou za 3 měsíce, ji dva týdny každé ráno několik pilulek sním. Asi 5 pilulek za den. Ale můžete ji spolknout kdykoliv, já ji jím ráno, protože jinak bych zapomněla.;) Kamarádka ji jí častěji něž já a také je velmi spokojená. Řiďte se návodem. Ale není to lék, jen doplněk stravy a určitě se po ní nijak výrazně nehubne. :)

hodnocení

0x
Zbytecne si ucpes zaludek. Jez na co jas chut, zmensi porce a kila pujdou dolu sama

hodnocení

0x
Morska řasa,chlorella - dodá vám minerály,které v běžné stravě téměř nenajdete. Posílí celkově váš organismus a játra to taky pocítí. Detoxikace,spousta vlákniny.

hodnocení

0x
Hýbat se, zmenšit porce a omezit cukry, tuky, uzeniny apod. Pokud se domníváš, že budeš z gauče sledovat úbytky váhy po nějakém zázračném preparátu, tak takto to opravdu nefunguje. Na játra snad nějakou dietu na doporučení lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]