Hezký večer. Minulý týden jsem si změnila trvalý pobyt, mám nyní šmiklou občanku s tím papírkem prozatímním. Do toho mi dnes mamka volá, že mám "doma" volební lístky, že "jistě mám jít volit ještě doma" v naší obci, kde jsem předtím byla trvale bytem. No a tak mě zajímá, když změna proběhne na úřadě okamžitě, kde se dostavit k volbám. Děkuji za radu.
Tak to asi záleží kdy zrovna jim vytiskli (vytisknou) ty seznamy voličů. Asi se budeš muset dotázat na tu volební komisi jestli tam jsi nebo už jsi jinde. Nejspíše bude nějaké rozhodné datum...
tady se to uzavíralo ve středu v 16:00 idnes.cz/... Ale to byly jiné volby
Ale ono se prý může volit i z auta takzvaně drive in, mělo by stačit napsat prohlášení že máš covit-23
Jestli byly lístky ve Vaší schánce v původním bydlišti, tak Vás mají taky tam ve volební místnosti na seznamu. Mohlo by to projít i s tou učmiklou občankou a tím prozatímním dokladem. Však si tam zavolejte nebo zajděte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.