Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem byl v obchodním centru CityPark v Jihlavě. Při vyjíždění z parkoviště, na terminálu kam se dává parkovací karta aby se otevřeli závory, auto předemnou nechalo zaseklý parkovací lístek, ikdyž sem ho zkusil vyndat a dát tam svůj tak to nešlo. Ale závora se mi otevřela, ale nevím jestli to načetlo můj nebo ten jeho podruhý. Tak se chci zeptat jestli nemůžu mít nějaký problémy kdyby náhodou odjel bez potvrzení. Mimochodem parkovaní je zadarmo na 3 hodiny a já tam byl tak max. 1,5 v tom problém není. Jde mi hlavně o to jestli systém nebude počítat, že tam furt stojím.
děkuji za odpověď
Není problém. V Pardubicích v podzemních garážích v Tescu /dříve Prior/ je to jako sázka do loterie. Někdy musíte přiložit kartu, jindy se závora sama zvedá a zvedá a zvedá, každého pouští ven - a nevyřaduje žádný doklad o vjezdu. Říkala jsem si, proč to tam je?, když neplní svůj účel?
Odjel jste, tedy dobře. Už na to nemyslete, stává se to častěji.
Vy se asi bojíte, že kdyby systém uznal, že "tam furt stojíte", že by Vám tam museli nosit večeři. A že byste ji pak musel platit. Na tom něco je. Jaga.
Protože se čte přes kameru vaše espézetka, podívej se na ten lísteček co ti vytiskla závora, je tam napsané espézetka
ano, přesně jde mi o to aby mi náhodou nepřišla pokuta třeba po roce za hodiny co tam jakoby "stojím" to bych se asi nedoplatil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.