Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odjezd z parkoviště bez zaplacení

Od: thomaskenway odpovědí: 12 změna:

Zdravím, včera jsem byl v obchodním centru CityPark v Jihlavě. Při vyjíždění z parkoviště, na terminálu kam se dává parkovací karta aby se otevřeli závory, auto předemnou nechalo zaseklý parkovací lístek, ikdyž sem ho zkusil vyndat a dát tam svůj tak to nešlo. Ale závora se mi otevřela, ale nevím jestli to načetlo můj nebo ten jeho podruhý. Tak se chci zeptat jestli nemůžu mít nějaký problémy kdyby náhodou odjel bez potvrzení. Mimochodem parkovaní je zadarmo na 3 hodiny a já tam byl tak max. 1,5 v tom problém není. Jde mi hlavně o to jestli systém nebude počítat, že tam furt stojím.

děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejhorší smrt je z vyděšenosti! Neřešil jste na místě, nyní nemá smysl toto řešit. Nebo jste snad správce-majitele parkoviště o tomto informoval? Alespoň na několika tových parkovištích jsem toto četl : "V případě poruchy toto oznamte a kontakt (telefon, kam zajít atd)

hodnocení

2x

Ty systémy bývají (naštěstí) řešené tak, že při poruše nebo jiném problému otevřou závory a volají si po telefonu servis.

hodnocení

1x

S největší pravděpodobností si to přečetlo vaší SPZ a otevřelo automaticky. Děje se to teď tak v půlce případů, že nedávám ani kartu, řekl bych.

ahoj*
hodnocení

1x

I kdyby počítal, že tam furt stojíš, no tak by to řešil jenom při výjezdu ;)

novým vjezdem tam se zakázka jakoby resetuje A počítá se znova

hodnocení

0x

Chcete-ki mít jistotu, změňte si RZ.

hodnocení

0x

Není problém. V Pardubicích v podzemních garážích v Tescu /dříve Prior/ je to jako sázka do loterie. Někdy musíte přiložit kartu, jindy se závora sama zvedá a zvedá a zvedá, každého pouští ven - a nevyřaduje žádný doklad o vjezdu. Říkala jsem si, proč to tam je?, když neplní svůj účel?

Odjel jste, tedy dobře. Už na to nemyslete, stává se to častěji.

Vy se asi bojíte, že kdyby systém uznal, že "tam furt stojíte", že by Vám tam museli nosit večeři. A že byste ji pak musel platit. Na tom něco je. *smich* Jaga.

ahoj*

Protože se čte přes kameru vaše espézetka, podívej se na ten lísteček co ti vytiskla závora, je tam napsané espézetka

Mne hypermarkety tak z 75% pouští ven na SPZ auta.
thomaskenway
hodnocení

ano, přesně jde mi o to aby mi náhodou nepřišla pokuta třeba po roce za hodiny co tam jakoby "stojím" to bych se asi nedoplatil *smich*

k2

@thomaskenway: A jak by dle Vas prisli na to, komu tu pokutu poslat?

paly
hodnocení

0x
Žádný problém nebude,nebojte spěte klidně.

paveldvorak
hodnocení

0x

já bych nespal , protože příště se ti závora neotevře a zůstaneš uvnitř doikud podruhé nezaplatítš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]