Nejste přihlášen/a.
Máte,měl - měla jste vlastní děti?
Je to hooodně individuální! To dítě může mít převrácený režim (už z lůna ...) nebo (nepíšete jak staré) a zda chlapeček či holčička, můžou růst zoubky, , zlobí prdíky... Promluvte si s nima- s rodiči, běžte spát do jného pokoje, nebo pokud máte jistotu, že na dítě s.e.r.o.u tak s chutí do toho a nahlaste to na sociálku nebo lampárnu...
No jasně máte extra velké zkušenosti s hlídáním cizích dětí hlavě asi tech nejmenších v batolecím věku že?
Ono je extra velký rozdíl nemluvně kterému třeba rostou zoubky a rozdíl cca 3leté dítě nebo starší dítě.Ale zatím jste nenapsal věk dítěte- tříleté , ono ani dvouleté už toto nedělá nejdéle snad do běku kdy rostou zoubky což je u některých utrpení a u některých o tom ani nevíte což když máte takové VELKÉ zkušenosti s dětmi MUSÍTE vědět!
Re4 zone teď jste se přiznal-to je Vás folklór kritizovat druhé, sám neporadit!
Jaj páč nemáte děti, vlůastní jen zkušenosti s hlůídáním cizích dětí, tak Vás ani ve snu nenapadne, že by Vám rodiče svěřili hlídat dítě které celou noc probrečí? To by udělal jen vypatlanec. Což ,ale ten kdo nevychoval dítě nebo jen musí každého kritizovat neumí a nechce pochopit!
Hmm a nyní tu o Karkulce. raději se přestěhujte bna samotu když vám vše vadí a jste taková jaká jkste. Jistě dítě poslechlo policajty To spíše Váš vnitřní pokoj , že jste na ně zavolal strážníky MP .. Raději sem napište až budete mít za sebou aspoň jedno vychované dítě (alespoň ve školním věku!)
Jasně ode mne stařecká arogance a od vás zase debilní rýpání se be bšem anož by tomu jeden rozuměl. Konec když se začne dohadovat inteligent s hlupákem, končí to tak že pak jsou oba hlupáci takže pokračujte v rýpání a klidně dál cucáku
jaj
bohužel je to daň za bydlení v bytě. V dešní době plné nenávisti, bezohlednostti a závisti, nečekejte, že budou na vás brát ohled.
Děkuju Bohu, že bydlím v baráčku a mám skvělý sousedy, kteří mě nikterak neomezují a neruší. Naopak, snaží se pomoct, když je potřeba.
Mně by to taky vadilo, ale přece jenom je to dítě, ale zřejmě špatně vychovávané.
Dobrý den paní,nechci se vás nějak dotknout,ale pokud někdo třeba po svých dětech toužil a nesplnilo se mu to,ždy to člověka svým způsobem poznamená.Netvrdím,že jste to tak měla,třeba hste děti nechtěla i to někdy bývá,ale zřídka kdy.Další věc je,že kdo se nestal matkou,nikdy se nemůže vyvinout mateřský pud a pohled k dětem je poněkud odlišný.Zase,musím zmínit,že samozřejmě jsou ženy,které mít děti nemohly a staví se láskyplně k ostatním dětem,ale stejně uplně jinak a mnohdy hrozí i tzv.opičí láska.Vztah k dětem funguje na rozumovém principu,pak se promítá povaha dotyčné a v pozadí stejně bliká kontrolka,nenaplnění svého a z toho vyplývá,stále si něčím toto nahradit,upnout se na jiné děti.Pak je skupinka žen,kterým toto nenaplnění,být matkou,zkříží život natolik,že dětskou populaci v podstatě vymažou .Jistě je ještě různých skupinek žen,kterým se nedostalo,ale já nejsem psycholg,abych to zde mohla rozebírat,íši jen jak to cítím a vnímám z okolí.zároven také nechci nikoho soudit,jaký kdo je,vždycky lidi toto nějak nabydou během života a díky povaze se ,vše nějak utvoří.občas by se ale člověk měl nad sebou zamyslet,proč mi tolik vadí to,či ono.Prominte,ale už výraz ,,dítě řve,,pořvává,, mě dosti zarazil a jakoby,na něco upozornil..Člověk ve zlobě může lecos utrousit,ale proč mluvit takto o dítěti,které za nic nemůže,je to dítě..Možná bych pochopla více zloby na rodiče,ale ani to není adekvátní.Každé dítě je jiné,někdy si opravdu rodiče nemusí vědět rady s výchovou.Nevím o jak staré děti jde?Když se zamyslím,že můj 1.syn,jako kojenec ,měl otočené spaní a brečel v noci,tak to ještě že jsme tou dobou nebydleli v paneláku.A i kdyby,co by jsme asi tak mohli dělat.?Nyní v paneláku jsem a setkávám se s tím občas z okolí.Jedné sousedce vadí děi,když křičí naproti na hřišti,říká zlostně,už tady zase řvou..Jiná sousedka mi ase vypráví,že když měli děti malé,tak jim bylo řečeno,jestli by vlastně nemohli být pořád venku,že ji ruší když běhají.No,co na to říct..Panelák je panelák a děti jsou děti..Popřemýšlejte prosím o tom a pokud se vám zdá,že je v rodině něco v nepořádku,upozorněte uřad.Ale také existuje diplomatická cesta,když paní potkáte,zeptat se v dobrém a s usměvem,copak se ten chlapeček,či holčička tolik zlobil?myslíte,že by jste to akto zládla?Třeba se dozvíte a podíváte se na věc trochu jinak...
Sousedka asi bude problematická. Přesto bych se snažila nejdřív s ní promluvit, jak by to šlo udělat, abyste se vyspali. Píšete o schodech. Chápu to dobře, to dítě už chodí? Jestli ano, potřebuje pravidelný režim a venku hodně pohybu, aby se správně unavilo a spalo. To ho jako vystrčí na společnou chodbu?
Chudák děcko! Ona na něj kašle. A otec tam nefunguje? Normálnímu by takové "venčení" batolete asi vadilo. Ono se tedy může přesunout i ven? Postřehla by, kdybyste děcko odvedla někam za roh? Co na to ostatní partaje? Asi bych se nezávazně zeptala na sociálce, jak toto řešit. Nejmenovala bych, jen žádala radu, zda mohu nějak zasáhnout a jak v takovém případě postupovat. Jakmile sociálku zavolíte k tomuto konkrétnímu případu, tak můžete čekat pomstu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.