Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou to ledviny?

Od: jarca* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,už delší dobu mě bolí záda kolem ledvin. Neurolog mě posílá na gynekologii ale tam mám vše v pořádku. Je pravda,že jsem dlouhou dobu moc nepila a pitný režim jsem začala dodržovat až teď ale bolí to stále a hlavně když si dřepnu nebo ohnu, to pak mám problémy vstát jak to bolí. Můžete my někdo poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Tipuji spíš na záda, páteř. Lidi často umisťují ledviny do pasu a ony jsou trochu výš a levá je ještě výš jak pravá. Když jde z ledviny močovodem kamínek, tak je to šílená bolest, že by jeden lezl po stropě a prý vystřeluje do vnitřních stehen. A naopak něco velkého nebolí. Já mám na ledvině cystu jako pingpongový míček a vůbec nebolí. Objednejte se na urlogii, ultrazvukem vám prohlédnou ledviny a močové cesty. Z moči určí, zda je tam zánět a eventuálně vás přeléčí. Pití je základ. Čistou vodu mezi jídly. Při tomhle podezdření se prolívejte pár dní urologickým čajem. Omezte sůl, uzeniny, chipsy a slané sýry, rajčata a špenát. Jako prevenci kaménků užívejte Mg a E vitamín / ten nalačno/.

hodnocení

2x

Pokud nemáte v obou ledvinách kamení, tak vám musím říci, že ledviny nebolí. Na dialýze se vůbec nikdo nikdy nezmínil, že měl bolestivé varování. *hej*Pití a pitný režim si opravdu hlídejte a pijte! Ledviny musí pracovat a filtrovat krev. Nejen zbavovat organizmus nadbytečné vody, ale hlavně škodlivin, především fosforu, který je v ovoci a není-li ledvinami odfiltrován, škodí srdíčku. Pak draslík, ten také hodně škodí. Je toho hodně, nejedná se pouze o vodu. *alene* Ta bolest, kterou cítíte, ta může být od páteře, od problému ve zkřížení pánevních kostí s páteří. Jestli máte v rodině autoimunitní onemocnění, pak tam může být vysvětlení.

jarca*
hodnocení

V rodině s tím nikdo neměl problém. Bolí mě jen práva strana a jde to spíše do dolní části, obouvat se musím v sedě.
Děkuji:) budu muset urgovat aby mě poslali na rentgen,protože to co čtu se mi nelíbí.

hodnocení

1x

zdravím,

nevím jestli jste byla někdy na urologii?

první naštěva může docela zajimavá ,ale doporučují tohle muže byt kamen//kameny provede vám sono a uvídí se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pití moči

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]