Dobrý den, tohle je, uznávám, opravdu dost debilní otázka, ale já se zeptám i tak, nechci riskovat. Moje malá sestra má nějakou spálovou horečku nebo chřipku nebo co, a spala v mojí posteli, přikrytá mojí peřinou, s hlavou na mém polštáři. Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu z toho nejsem nadšený. Bojím se jít spát do mojí postele, obávám se, že bych onemocněl, ve škole nesmím chybět, proboha, jsem na střední a zameškat hodiny prostě nejde...
Tyhle naschvály mi dělá už několik let (rozbíjí mi věci, bez dovolení si půjčuje věci a pak že je "ztratila", dokonce použila moje školní sešity na její malování...) a v žádném případě to není tak, že by nevěděla co dělá. Ona moc dobře ví, že moje postel je pro ni jasně out-of-bounds. Máma jí nikdy nevyhubuje, takže je hrozně zlobivá, protože ví, že ať udělá cokoliv, nikdo ji nevytrestá. A mě už přeskakuje hlas z toho křičení, že tohle prostě dělat nebude.
Zbytky virů zůstanou i po převlečení na polštáři. Určitě už jste se něčeho už dotkl, teď záleží na vaší imunitě. Minimalizovat se to dá snížením množství výskytu viru se kterým přijdete do styku, tzn. převléci povlečení, vyvětrat, přidat do jídelníčku hodně vitamínů C, D atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.